Amics-Canet-Ibai-14
Amics,
com aquell que no vol la cosa ja som a 18 de juliol. L’hivern va ser llarg però de ben segur que l’estiu es farà curt, molt més curt que cap altre. Quan acabes un bolo ja només penses en el següent i això fa que visquis de cap de setmana en cap de setmana. Després del magnífic tàndem Olot-Roses, demà desembarcarem a l’Acampada Jove, un festival especial per nosaltres perquè hi havíem anat com a públic (quan érem joves) bastantes vegades. Demà pujarem a l’escenari a les 23:30, just després d’Els Pets (que hi tocaven quan érem joves també). Tenim moltes ganes de veure com la gent canta i balla. El record del concert que hi vam fer fa dos anys (quan ja no érem tan joves) és encara molt present. Una salutació a tots els (joves) que esteu allà acampats (guardeu forces per dissabte) i ànims a tots els voluntaris que el fan possible any rera any.

Més cosetes:

A) IMPORTANT PELS SEGUIDORS AMB FILLS PETITS: Alguna vegada ens ha escrit gent preguntant si els més petits han de pagar per entrar als concerts. Normalment la resposta del promotor acaba sent que sí. Aquest estiu però, hi ha una petita escletxa de llum! Hi ha un concert a Pineda de Mar el 8 d’agost on els més petits de quatre anys no paguen si us s’asseuen a la vostra falda. Trobareu tota la info aquí.

B) L’Arenal Sound de Burriana ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. A Cap Roig no hi cap ningú més. Al Grec està a punt de rebentar. Ja has trobat el teu concert d’Els Amics aquest estiu?

Vinga, bon cap de setmana a tothom!

 

Apunta’t a la newsletter