IMG_6547
Amics,
ahir es va presentar en societat el Concert Solidari que farem a Olot l’11 de juliol. Una delegació amical formada per en Ferran i en Joan Enric es va desplaçar fins a la capital mundial de la Garrotxa per assistir a l’acte. El concert és una iniciativa de la Fundació A . Bosch, propietat de l’empresa Noel. Des del 2004, la fundació posa tots els seus esforços en el camp de la recerca de les malalties infantils. El concert de l’11 destinarà els beneficis a l’equip mèdic encapçalat pel Dr. Sánchez de Toledo (Ull! Català de l’any 2012), que des de l’Hospital de la Vall d’Hebron lluiten contra el càncer infantil.

Aquell dia ha de ser una festa. Us animem a tots a venir i a omplir la Plaça de Braus d’Olot. Les entrades es poden aconseguir online aquí i de manera presencial al Restaurant B-Crek i al Teatre Principal d’Olot. Nosaltres tocarem a les 22h però el sidral començarà molt abans. A les 20h hi haurà concert de CyBee i un sopar amb preus populars (Ull! Amb carn de la garrotxa) que també destinarà els diners a la fundació.

Ens veiem a Olot!

Apunta’t a la newsletter