Amics,
el dia 2 de juliol estrenem el flamant videoclip de Preferiria no fer-ho. Però per fer més curta l’espera (ara estem en aquella fase de retoc de color, repassar detalls, posar cera, polir cera…) hem preparat un petit teaser. Esperem que us agradi i que encara us faci venir més i més ganes de veure’l. Tres, dos, un… Acció!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=628EMmTmbBk]

Més coses… Setmana intensa a Can Amics. S’acosta l’estiu i això vol dir (molts) bolos i (molts) festivals. Demà tenim assaig amb en Pol i en Ramon per començar a definir quines seran les cançons que entraran en els bolos Koete. Hi haurà llocs  on no disposem de dues hores per tocar les cançons que volguem. Això ens obliga a triar molt bé les cançons. Aprofitem per preguntar-vos quines cançons del nou disc creieu que no poden faltar aquest any als festivals. Ens ajudeu?

I finalment, recordeu que els Androids ja teniu disponible la vostra applicació al Google Play!

Salut!

Apunta’t a la newsletter