gran setmana

Amics, comencem el dilluns amb les piles carregadíssimes. Després de Manresa, Girona i Castellbisbal estem eufòrics. Simplement, ens ho hem passat genial tocant aquests dies! L’acollida de Manresa amb un Kursaal que bullia de dalt a baix; o la força de tocar a casa, a Girona, amb un Auditori que ho va donar tot des del minut zero o el gran concert de Castellbisbal, que després de dos concerts seguits ja estàvem supersueltos, va posar la cirereta del pastís d’aquesta setmana de triple concert.

De la setmana us deixem el vídeo de la connexió en rigorós online que vam fer des de l’Auditori de Girona abans del concert, per saludar-vos i ensenyar-vos el xiringito que hi teníem muntat:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=O7Xa1Zqf4ls]

I comencem el més de juny. I com ja és tradició iniciem la secció de la PETITA GUIA BÀSICA.

MADRID – DIJOUS 5 DE JUNY (21:00h). Aquest dijous serem a Madrid. A la mítica sala Galileo Galilei.

Els Amics a Madrid

Encara queden entrades aquí. Si dubteu de si venir o no, escolteu les sàvies paraules d’en Rocky.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=O20NL6vxVbM]

LA POBLA DE MAFUMET – DIUMENGE 15 DE JUNY (20:30h). Enmig del triangle màgic de la Selva del Camp, Alcover i Constantí, tenim la Pobla. Si voleu venir les entrades “només” es poden trobar trucant a l’ajuntament al 977840260 (limited edition).

FESTIVAL XALARO – PLATJA D’ARO – DIUMENGE 22 DE JUNY (20:00h). Si us ve de gust venir a festival familiar Xalaro ja ho sabeu. Tocarem a l’Espai Circ. Les entrades anticipades es poden reservar de nou per telèfon a l’oficina de turisme trucant al  972817179 o enviant un correu a turisme@platjadaro.com. Més info del programa en aquest pdf.

FESTIVAL JIWAPOP – DISSABTE 28 DE JUNY. I per acabar el mes, el nou festival de música i consciència de Catalunya. El Festival Jiwapop que es celebrarà al mig de l’immens parc de la Llacuna (que més aviat sembla un bosc) de Montcada i Reixach. Si voleu hi ha tantes activitats que us hi podeu passar tot el dia. Paradetes, tallers, exposicions, activitats pels més petits i conferències non-stop. I després empalmem amb la música a partir de les 7 de la tarda. Festa assegurada. Les entrades les podeu trobar aquí.

Salut a tots!

Apunta’t a la newsletter