La tradicional foto de Sant Joan d'Els Amics 2014
Aquí teniu la tradicional foto de Sant Joan d’Els Amics 2014. Aquest any amb una novetat. A la paradeta tenen l’oferta de “Paguen 3 i emporta-te’n 4”.

Amics, us volem desitjar una feliç revetlla de Sant Joan a tots. Avui és un dia especial. Arriba el solstici d’estiu i la gent ho nota a l’ambient: tothom està de bon humor, fa caloreta, les terrasses estan plenes de gom a gom, les noies es posen guapes amb el primer moreno, els nens envaeixen els carrers d’una manera desacomplexadament nocturna, apareixen els sopars de carmanyola a les places, i la coca i el moscatell corren com mai enmig de foguerons de descampat i petard descontrolats. Per celebrar un dia com avui us volem fer un regal molt especial. La nova App d’Els Amics. Nova de trinca. De moment tenim la d’Apple. I en breu ( molt, molt, molt aviat…potser avui o demà) tindrem la d’Android.

Nois aquest és la primera de les tradicionals fotos de Sant Joan davant la paradeta de petards del local d'assaig. En un any han passat dues coses...Pertardos ha perdut la "o" i han modernitzat la paradeta...Com serà el 2015?

Nois, aquesta és la primera de les tradicionals fotos de Sant Joan de l’any 2013 davant de la paradeta de petards del nostre local d’assaig. En un any han passat dues coses…Pertardos ha perdut la “o” i han modernitzat la paradeta en format mòdul prefabricat…Com serà la del 2015?

Amics per fi arriba la flamant nova app d'Els Amics de les Arts programada per Sixtemia! Esperem que us agradi tan com a nosaltres. L'app ens permetrà estar més aprop vostre. Gaudiu-la!

Amics, per fi arriba la flamant nova app d’Els Amics de les Arts programada per Sixtemia! Esperem que us agradi tan com a nosaltres. L’app ens permetrà estar més aprop vostre. Gaudiu-la!

La gent de SIXTEMIA les ha fet amb molta il·lusió…ha estat un plaer enorme treballar amb uns pros com vosaltres!

Principals novetats són:

Amb el número…

1. La  disposició dels menús és més pràctica

2. Disposa de notificacions Push. Allò que dius… i què fan ara Els Amics? Doncs ho podreu saber amb l’App. A part del bloc, twitter i faebook, de tan en tan us enviarem una notificació d’alerta exclusiva per a la gent que té l’app d’alguna cosa important que passi al Planeta Amics (recordeu que per rebre-les heu d’activar les notificacions push de l’app un cop instal·lada).

3. L’app està feta per mòduls. De manera que té la possibilitat de créixer en seccions. Que volem obrir una nova secció? Doncs pam, nova secció al canto.

4. És editable. O sigui que podrem canviar les imatges de l’entorn de l’app sense problemes. Això vol dir que no haurem de veure sempre les mateixes imatges a l’aplicació i el contingut és modificable.

Esperem que la gaudiu!! Nosaltres la trobem preciosa.

Descarrega’t l’app AQUÍ i si ja la teniu aneu a actualitzar-la a l’App Store del teu iphone/ipad.

Descarrega't la nova app!

Descarrega’t la nova app!

 

Apunta’t a la newsletter