Els Amics a Madrid

Amics, avui inaugurem una nova secció al bloc: “MenjAmics”. Però tranquils, ningú es cruspirà a ningú. Simplement vol ser un espai per ensenyar-vos els restaurants que hem anat descobrint al llarg de la gira i on sovint hi trobareu promocions pels dies de concert. Esperem que us agradi. La podeu consultar aquí.

Més coses. Ja estem apunt per Madrid. Maleta preparada (camisa, pijama i necesser), bitllets d’avió impresos i hotel reservat (potser podem fer una nova entrega de Jornada de portes obertes a l’hotel). Escapades com aquesta ens encanten. Si us animeu a venir hi serem demà dijous a les 21:00h  a la Sala Galileo Galilei.

Us deixem també amb una llarga entrevista que ens van fer a l’ARATv el mes passat.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=I0RSuLlkZko]

I abans de marxar un nou concert confirmat i que ens fa moltíssima il·lusió. El concert solidari organitzat per la Fundació A. Bosch i l’Hospital de la Vall d’Hebron en favor de la investigació en la curació del càncer infantil. Serà a la mítica plaça de braus d’Olot el divendres 11 de juliol. És un plaer tornar a Olot i en el marc d’un concert solidari. Les entrades les podeu trobar aquí.

 

 

 

Apunta’t a la newsletter