Marc Pujolar en plena acció. De fons una llum psicodèlica per ambientar el videoclip.

Marc Pujolar en plena acció. De fons una llum psicodèlica per ambientar el videoclip.

Comencem la setmana amb una bona notícia. Agafeu l’agenda perquè el proper dimarts 1 de juliol a primera hora del matí estrenem al bloc el nou videoclip de “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” amb la cançó “Preferiria no fer-ho”. Pels frames que hem vist està quedant espectacular! Demà ens passarem a fer una visita a can Intricate a fer-ne un visionat amb en Marc Pujolar i tot l’equip de postpo. Ja us donarem feedback.

Captura de pantalla 2014-06-16 a la(s) 19.15.16

I seguim. En Marc i en Josep Maria de  Sixtemia ens acaben d’informar que ja està programada i entregada la nova app a can Apple i a can Google. Ara tot està a mercè d’aquesta gent per a tenir data de publicació. També us mantindrem informats.

I res més, tot apunt per aquest proper diumenge al festival familiar Xalaro de Platja d’Aro. Doneu un cop d’ull a l’extensa programació del festival perquè és tremendo el que han muntat durant tot el cap de setmana. La majoria de les activitats són gratuïtes. Nosaltres començarem el concert a les 20:00h a la carpa de Circ. Les entrades només es poden reservar per telèfon al 972817179 (tota la informació aquí).

Salut i estiu!

 

Apunta’t a la newsletter