Aquest dimecres 2 de juliol nou clip de "Preferiria no fer-ho"

Aquest dimecres 2 de juliol nou clip de “Preferiria no fer-ho”

CLIP

Bon dilluns a tothom. Com ja sabeu aquesta setmana presentem el nou videoclip de “Preferiria no fer-ho”. Tot passarà el proper dimecres 2 de juliol (2-JL) a primera hora del matí al bloc. Qui és la noia del cotxe? Serà un atac alienígena? El senyor de la radio té accent d’Anglaterra? El cotxe és un renault 6? Encara en corren? I us heu fixat que la radio només té 3 botons…AM, FM i Eject? Bé totes aquestes incògnites es desvetllaran el proper dimecres. Mentrestant, nosaltres demà a la tarda ens trobarem amb els equips d’Intricate Produccions que han participat als dos rodatges, Ja no ens passa i el nou clip, i celebrarem la bona feina que han fet. Un plaer treballar plegats nois.

APP

Aprofitem per agrair-vos també la bona acollida que està tenint la nova app per apple, ipad i android. I com que el món de la informàtica és un cul inquiet i en constant evolució, l’endemà mateix de la seva publicació, la gent de sixtemia ja ha començat a recollir els vostres suggeriments per a millorar-la en les properes actualitzacions. Si us les voleu descarregar cliqueu aquí. 

Des d’aquí ens agradaria molt saber quines altres seccions us agradaria que tingués la nova app. (un canal de vídeo, una secció de música recomanada mensual etc…) Esperem els vostres comentaris al post.

Aquest dissabte 11 de juliol TOTS A OLOT! Al concert solidari per a la recerca del càncer infantil!

Aquest dissabte 11 de juliol TOTS A OLOT! Els Amics de les Arts i la Fundació A. Bosch unim forces per a la recerca contra el càncer infantil en un concert solidaria a Olot.

AGENDA

El mes de juliol arribar carregat de calor i de concerts. Comencem:

Per anar fent boca, aquest dimecres a les 18:30h el festival Sons del Món organitza una Soirée de vi & música al Museu del Modernisme Català per fer un tast de vins de l’Empordà de la mà de la sommelier Laura Masramón i maridat amb música del festival. Recordeu que el concert d’Els Amics al Sons del món serà el proper dissabte 12 de juliol a les 22:30 a la ciutadella de Roses. Entrades aquí. 

Aquest dissabte 5 de juliol torna el macrofestival Canet Rock. Dels 70’s als 2000. De moment ja està essent tot un èxit amb més de 20.000 persones convocades a gaudir de les 12h seguides de música. Amb ganes de viure aquest particular Woodstock català. Els concerts comencen a les 17:30h i nosaltres tocarem sobre les 22h, després de l’Elèctrica Dharma.

El divendres 11 de juliol TOTS A OLOT al concert solidari! Els Amics de les Arts i la Fundació A. Bosch de Noel Alimentaria, unim forces per impulsar un concert solidari per recaptar fons per a la recerca del càncer infantil que està duent a terme l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Serà el divendres 11 de juliol a les 22:00h a la Plaça de Braus. A partir de les 20h el grup Cybee actuarà gratuïtament a la plaça. També s’instal·laran per a l’ocasió els stands de marques amigues per a la causa com el de hamburgueses Natrus, iogurts de la fageda i aigua de Sant Aniol. Us hi esperem a tots! Ho hem de petar! Les entrades les podeu adquirir aquí

I què més passa al juliol? Doncs que arriba l’Acampada Jove. Serà el proper 19 de juliol a Montblanc. Nosaltres actuarem a les 22:00h. Festassa assegurada.

El dissabte 25 de juliol parem al Festival de Cap Roig amb totes les entrades exhaurides i el dilluns 28 de juliol acabarem el mes amb un concert especial al gran Teatre Grec de Barcelona. Últimes entrades disponibles aquí

A VISTA D’INSTAGRAM

I finalment abans de marxar ens agrada visitar els instagrams que feu pensant en Els Amics.

En mcostac ha confirmat que "Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure"

En mcostac ha confirmat que “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”

L'alexperal4 encara li passa i ja no li passa

L’alexperal4 encara li passa i ja no li passa

Socelconfeti no para amb el seu superconcurs de #dimecresfotoamical

Socelconfeti no para amb el seu superconcurs de #dimecresfotoamical

La paulayvalentina "mirant la pluja" des d'Els Amics de les Arts.

La paulayvalentina “mirant la pluja” des d’Els Amics de les Arts.

atramaruges ens recorda que "Els valents sucumbeixen a la mort un cop només i els covards, senyor, moren constantment."

atramaruges ens recorda que “Els valents sucumbeixen a la mort un cop només i els covards, senyor, moren constantment.”

deepbluesea_ ens proposa "Compartir, pagar una hipoteca junts, maleir cada dilluns per haver allargat el diumenge..."

deepbluesea_ ens proposa “Compartir, pagar una hipoteca junts, maleir cada dilluns per haver allargat el diumenge…”

Bon dilluns a tothom!

 

 

Apunta’t a la newsletter