Amics, avui volíem fer un especial València. Com ja sabeu aquest dijous 15 de maig aterrem a la Sala Jerusalem Club (al costat mateix de l’estació del Nord). Bé… Aterrar, aterrar… Vindrem amb furgoneta per carretera, però queda més espectacular dir aterrar. Podríem també haver dit desembarcar, o inundar! En fi, que vindrem amb tota l’artilleria. Voleu conèixer els secrets del nou espectacle que portarem?  En aquest petit vídeo us els revelem.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=e-5mpxdnaE4]

Recordeu, el proper dijous 15 de maig a la ciutat del bon temps i de la nit eterna. València. Entrades aquí.

I si et de Torrent ho tens només a 16 minuts, d’Oliva et queda només a 50 minutets, de Pedreguer a 1 hora i 3/4, a 43 min de Xàtiva i si ets de La Pobla de Farnals també ho tens a 15 minuts. Va, us hi esperem a tots!

València

I no podíem marxar sense la tradicional Melafoto de l’assaig d’ahir!

melafoto_5

 

 

Apunta’t a la newsletter