Setmana elèctrica

Quina setmana que hem passat més intensa!

Amics, hem passat una setmana elèctrica, eufòrica, vibrant, quilomètrica, palpitant,…en resum…una arrancada de gira fantàstica. Dimarts passat érem al Català de l’any (veure vídeo aquí a partir del minut 20). Ens ho vam passar molt bé tocant al gran TNC. Dos temes, Bons fotògrafs i Apunto Shakespeare, quatre canapès, mil càmeres i molta gent interessant. Des d’aquí felicitar a la guanyadora de l’any, l’oceanògrafa Pepita Castellví. L’endemà, ens vam acostar al concert de final de gira que feien Els Catarres a la sala Apolo i vam aprofitar per pujar a cantar un tema del seu repertori. I dijous a primera hora baixàvem cap a València. Us en recordeu de la jornada de portes obertes que vam fer tan bon punt arribar a la ciutat? València…quina força que hi ha al sud, nois. Ens vam deixar anar i vam arribar a fer el ninja a dalt de l’escenari (vegeu foto aquí). L’endemà 450 quilòmetres de tornada fins a la tranquil·la vila de Vilablareix a celebrar la Festa Major. I el dissabte al Fortuny de Reus, que va retronar de dalt a baix als cop d’ariet d’un públic explosiu i entregat (foto-finish del concert a la terra natal d’en Ferran). Una setmana meteòrica que dóna pas a una setmana de doblet a l’Auditori de Sant Cugat, aquest proper dijous 22 i divendres 23 amb totes les entrades exhaurides (MIL GRÀCIES!).

Per cert, avui hem aprofitat per actualitzar l’agenda de concerts. Si li voleu donar un cop d’ull ho podeu fer aquí. N’hi ha per triar i per a remenar. Des del concert al Jiwapop, amb conferències i música des de primera hora de la tarda, al concert familiar que farem a la Carpa de Platja d’Aro al Festival Xalaro, passant pel mític Grec, el vinet i la música del Sons del Món de Roses, l’escapada a Madrid o el festivalero Arenal Sound a Burriana. N’hi ha per a tothom!

I més coses, aquest dimecres l’Eduard serà a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Sant Joan Despí per a parlar d’Els Amics de les Arts i la vinculació amb internet: “Els Amics de les Arts, un salt amb xarxa”. Començarà a les 19:00h i l’entrada és lliure.

I més coses, dijous ja tindrem a la botigueta les noves samarretes amb els dissenys que ha fet la gent de Dissenyrauxaper a la nova gira. Han quedat molt xules.

I fins aquí, nosaltres demà seguim amb els assajos i carregant piles per estar al màxim per Sant Cugat.

Salut a tothom.

 

Apunta’t a la newsletter