Tot apunt pel triple!

Amics, avui fem el nostre particular triple de des la línia de 6,25 (actualment ja l’han posat a 6,75 m perquè el jugadors no paren de créixer, però en fi, som nostàlgics):

KURSAAL: El primer punt se l’emporta el mític Kursaal de Manresa. Un lloc especial perquè entre d’altres coses va ser on vàrem començar la gira passada amb dos concerts molt vibrants. La gent del teatre ens diu que queden 8 entrades per a solters.  Si us animeu i voleu que aquesta nit us passin coses…ja ho sabeu, podeu fer una escapadeta al Kursaal clicant aquí.

AUDITORI DE GIRONA: El segon punt se l’emporta el Teatre Auditori de Girona amb les entrades exhaurides des de fa dies. Mil gràcies a tots. Per a celebrar-ho farem una CONNEXIÓ EN DIRECTE des dels camerinos per explicar-vos les sensacions, ensenyar-vos el xiringito que tenim muntat i saludar-vos. De moment tenim wifi i sembla que tindrem un bon audio, així que us convoquem a tots demà dia 30 de maig a les 20:00h al bloc o a l’enllaç youtube que tuitejarem amb el #amicsgirona.

AUDITORI D’ELS COSTALS DE CASTELLBISBAL: I el tercer punt se l’emporta l’Auditori d’Els Costals de Castellbisbal amb tot pràcticament venut. Per saber si queda alguna entrada d’última hora podeu trucar aquí.

I que comenci el partit!

Pd: Per cert, recordeu que si us ha agradat el “Tenim dret a fer l’animal” el podeu votar als Premios de la Música Independiente clickant aquí (els que ja heu votat alguna vegada podeu usar el mateix usuari). Teniu temps fins el 4 de juny.

Salut a tots!

 

 

 

 

Apunta’t a la newsletter