Foto de Jordi Garcia @Localpres a Sant Cugat

Foto de Jordi Garcia @Localpres a Sant Cugat

Amics,
primer de tot perdoneu la poca activitat al bloc aquests últims dies. Entre concerts, promoció i altres coses que encara no podem explicar estem anant a tope. Avui fem un post d’aquells de posar-nos al dia. La cosa ve molt carregadeta de novetats. Som-hi!

A) Ja queda menys per agafar el primer avió de la gira. El 5 de juny serem en concert a Madrid, concretament a la Sala Galileo Galilei. Si encara esteu dubtant si venir o no, aquí teniu un video que segur que us acabarà de convèncer. El 5 de junio estaremos en la Sala Galileo Galilei de Madrid. Si aún estais dudando si venir o no, aquí teneis un video que seguro os acaba convenciendo.

[youtube=http://youtu.be/O20NL6vxVbM]

Aquí el link.

B) La setmana passada vam estar dos dies a Sant Cugat. Us deixem amb unes quantes fotos d’aquelles dues nits fantàstiques.

Captura de pantalla 2014-05-27 a les 15.41.28 Captura de pantalla 2014-05-27 a les 15.40.42 Captura de pantalla 2014-05-27 a les 15.40.55 Captura de pantalla 2014-05-27 a les 15.41.13

Si les voleu veure totes cliqueu sobre aquest enllaç! I si voleu llegir la crònica que n’ha fet la gent de Eargasm, aquí la teniu.

3- Aquesta setmana tenim a la vista els concerts de Manresa, Girona i Castellbisbal. Atenció a tots els que vingueu al Kursaal perquè l’Espai Gastronòmic del Kursaal fa una oferta/promoció a tots els seguidors dels Amics. Presentant l’entrada després del concert, us obsequiaran amb una ampolla de vi de la D.O. Pla de Bages cada 2 persones fent el Menú Kursaal. El Facebook del restaurant és aquest per si voleu més info. Bon profit!

Si veniu dissabte a Castellbisbal també tenim un bon plan gastronòmic per vosaltres. La gent del Restaurant Cal Pupinet (@calpupinet) us donaran el vi del sopar d’aquella nit de franc. Només heu de presentar l’entrada del concert. Ah! I a més sortegen 1 entrada doble entre totes les persones que visitin la pàgina web i diguin de quantes sales privades disposen al restaurant.

Sí, és aquell premi tan... tan... Tan de bon conservar.

Premio UFI. Sí, és aquell premi tan… tan… Tan de bon conservar.

4- L’any passat vam anar a la Gala dels Premios UFI de la Música Independiente per recollir el premi a Millor Disc en Català del 2012 per Espècies per Catalogar. Aquesta setmana ens han comunicat que Tenim dret a fer l’animal està nominat com a Millor Disc en Català del 2013! Si ens voleu donar un cop de mà, aquí teniu l’enllaç. Els que us vau registrar l’any passat podeu utilitzar el mateix registre. Hi ha temps fins el 4 de juny.

5- Avui s’ha presentat el cartell de l’Acampada Jove i ahir va presentar-se el de Sons del Món. Dos festivals molt estimats per nosaltres. Hi hem estat sempre molt a gust i tenim ganes de tornar-hi aquest estiu!

6- Finalment ens volem fer ressò d’una iniciativa creada per un grup de seguidors anomenat Punt de Trobada Amical. És una pàgina que pretén ser una eina de comunicació entre seguidors a través de Facebook. Una de les utilitats més destacades és el fet de poder oferir les vostres entrades a altres seguidors si per alguna cosa no podeu anar finalment a algun dels concerts. Feu-hi un cop d’ull.

Fins aquí per avui!

Ens veiem dijous a Manresa!

Salut!

 

Apunta’t a la newsletter