Aquesta foto és prehistòrica, però hi podeu apreciar la primera guitarra d'Els Amics. (foto: Teresa Fargas).

Aquesta foto és prehistòrica però hi podeu apreciar la primera guitarra d’Els Amics de les Arts. (foto: Teresa Fargas).

Us deixem amb la llista del guanyadors. Són 10 guanyadors que poden assistir amb acompanyant a l’acte de demà. Recordeu heu de ser al Hard Rock Cafè de pç. Catalunya a les 10:30h del matí. Per confirmar l’assistència ens heu d’escriure a info@pistatxo.cat 

Allà podreu veure l’entrega de la primera guitarra d’Els Amics de les Arts a la col·lecció permanent i escollirem els ingredients de l’hamburguesa d’Els Amics. El cafè us convidarà personalment en els propers dies a que proveu la nova hamburguesa amb calma.

Salut i gràcies per a participar.

Àlex Ramoneda #burgerdelesarts enciam, tomàquet secs, ceba caramelitzada, l’hamburguessa (obviament), formatge fos, un tros de llom, bacon i un ou ferrat sobre! Delicatessen assegurada!

Anna. Hamburguesa amb carn de la bona de Girona, amb ceba caramelitzada, bacon, formatge de cabra gratinat, una bona rodanxa de tomàquet per donar frescor i salsa barbacoa casolana… nyam!

Laura. La meva hamburguesa dels amics seria una hamburguesa de vedella amb beicon, formatge fos i alberginia caramelitzada! Ho petarieu! Un petó i a tope amb la setmana!

Esther-sabadell. Inventem: burger vegeta-amics : vedella de primera, tomàquets secs, enciam i salsa de pistatxo, però com no se si en tindran, en lloc de la salsa formatge de cabra.

Naara. Per mi la #burgerdelesarts ideal hauria de ser senzilleta, jo només hi ficaria formatge de cabra i pinya a la planxa. I moltes patates per acompanyar! És veritat això de que serà a la carta de tots els Hard Rock del món? I amb el vostre nom? Ho penso comprovar quan sigui als USA…

Ariadna Jou @ariadnajou Burger de pollastre, amb salsa de curry, reducció de mango, rucula i parmesà #burgerdelesarts @amicsdelesarts

Cristian Catalán @crispyn1990 @amicsdelesarts #burgerdelesarts Hamburguesa de carn de dinosaure marinada amb xerès, “Hammónd” fregit i paté de canard desfet per sobre.

Alejandor Valdivieso @Alejandro3392 Hamburguesa, molta ceba fregida, molt formatge, bacon, ou ferrat, mostassa, ketchup i all i oli! @amicsdelesarts #burgerdelesarts

Ferran Talarn Bria @ferrantalarn @amicsdelesarts #burgerdelesarts Hamburguesa de vedella, pebrot verd picant, mel, bacon, formatge blau i mozzarella de búfala. #tincgana

Pau Roigé Gargallo @proige La meva #burgerdelesarts pels @amicsdelesarts tindria una bona hamburguesa, mermelada de tomàquet, ceba cruixent, formatge de cabra i orenga.