amics1

Que comenci la setmana! foto: Yasmina Capó

Amics, avui us fem un full de ruta de la setmana que comença i que serà molt xula.

Dimarts serà “el dia del català de l’any”. Aquest dimarts serem a la gala d’entrega del premi a Català de l’any que organitza el Periodico i Tv3. Serà al TNC. A les 21 / 21:45 farem la primera cançó i entre les 21:45 i les 22:15 en directe per Tv3 la segona cançó.

Dimecres serà “el dia de…l’hamburguesa”. La gent de Hard Rock cafè farà una hamburguesa en honor a Els Amics de les Arts. Flipant i estarà a la carta del Hard Rock Café Barcelona. Aquest dimecres al matí de 10:30 fins a les 12:30h serem al Hard Rock cafè de pç. Catalunya per fer entrega de la primera guitarra d’Els Amics de les Arts a la col·lecció permanent de Hard Rock. I després escollirem els ingredient que ens agradaria que tingués la nostra hamburguesa!

Voleu assistir-hi? CONCURS: Simplement ens heu de dir quins ingredients us agradaria que tingués l’hamburguesa d’Els Amics a través d’un comentari al bloc, al facebook o al twitter amb el #burgerdelesarts i @amicsdelesarts. Dàtils, alvocat, tomates secs, formatge de cabra, roquefort? El mateix dimecres Hard Rock convidarà als 20 guanyadors del concurs per passar un dia a provar la nova hamburguesa amb calma

Dijous serà “el dia de la nit eterna”. Carretera i manta cap a València. Com ja sabeu serà a la Sala Jerusalem Club. A les 11h agafarem la furgo i que comenci la festa! Si la sala disposa de wifi (oh sant wifi) intentarem fer una connexió via hangout (youtube live) abans del concert per saludar-vos a tots. Ja us avisarem. I si voleu venir entrades aquí.

Divendres serà “el dia de les flors”…Més carretera i més manta. Pujarem a Vilablareix, el primer concert de la gira per terres gironines! Si encara no teniu l’entrada la trobareu aquí. A 9 minuts del centre de Girona!

Dissabte serà “el dia del sud”. Cap a Reus, al Teatre Fortuny, hi falta gent. I amb la bona notícia de penjar el cartell d’entrades exhaurides! Gràcies gent del sud.

Finalment, tenim noves confirmacions de concerts: 

Auditori Casal Cultural de La Pobla de Mafumet el 15 de juny a les 20:30h. Entrades disponibles trucant a l’Ajuntament: 977840260 (old school style)

 I el 22 de juny serem a la Carpa de Platja d’Aro, dins la programació del festival XALARO (mostra d’espectacles i turisme familiar)  a les 19:00h. Més info aquí
Salut i que comenci el concurs!

 

Apunta’t a la newsletter