Us en recordeu del clàssic Bed&Breakfast pel món, o de l’Espècies pel món? Doncs arriba el flamant Dinosaures pel món.

Ja sabeu com funciona. Simplement ens hem de fer arribar una foto vostra amb el disc a la mà a qualsevol lloc remot del planeta a l’adreça amicsdelesarts@gmail.com, o penjar-la directament a l’instagram i a facebook amb el  #elsamicsdelesarts #dinosaurespelmón perquè la trobem. Ens encanta veure que la música d’Els Amics viatja amb vosaltres.

Seguim, ja tenim els dissenys de les samarretes. La gent de Disseny Rauxa ha treballat amb unes propostes molt xules. Ja veureu. Tipos i dibuix combinen de meravella.

I més coses, la gent de Sixtemia no paren i ens envien aquesta captura de pantalla de l’aplicació. Ja en tenim ganes. En principi aquest mes (si la burocràcia d’apple ho permet) tindrem l’app nova per iphone i android.

app_amics

I fins aquí. Nosaltres ja estem de camí cap al teatre. Queden 3 dies d’assaig general i divendres el primer concert. I no patiu, avui també i haurà la tradicional melafoto a l’acaba.

Salut a tots.

 

 

Apunta’t a la newsletter