contents

Amics,
una reflexió una mica més pausada després de la grandíssima notícia d’ahir.

Estàvem dinant tranquil·lament quan de sobte ens va arribar un Whatsapp que deia “Sou el segon disc més venut a tot Espanya”. El moment d’eufòria que va venir després no us el podeu imaginar. Amb Espècies per catalogar ja va ser una animalada arribar al número 4 i teníem clar que seria difícil millorar-ho. Però ves per on, ho hem fet, hem pujat fins al número 2. I això, comptant que el 95% dels nostres discos es venen només a Catalunya, és molt gran.

Gràcies als que quan no es venen discos encara en compreu, als que esperaveu el Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure desde fa temps, als que dimarts (o dilluns) ja vau anar a la botiga a primera hora a veure si el tenieu, als que vau prereservar-lo digitalment, als que heu obert de bat a bat les portes de casa vostra a aquestes noves 12 cançons, als que ja compteu els dies que falten pels concerts… En definitiva, a vosaltres.

I també gràcies a tots els còmplices d’aquesta fita. Gràcies a la Bego, a Discmedi, a en Ferran Conangla, en Pol Cruells, en Ramon Aragall, a Estudis Ground, a The Project, a Artic Studio, a l’Ibai, a en Beltri, la Cèlia i a tota la gent que durant els nostres (quasi!) deu anys d’història ens ha ajudat a arribar fins aquí.

Una abraçada i bones vacances. Ah! I penseu que la millor part encara està per arribar.

PD: Si us feu una foto com la del post anterior amb el disc i fent el número 2 amb els dits entreu directament en un sorteig d’un Vinil + CD + Samarreta. Només cal que ho etiqueteu amb el hashtag #amicstop2 a Twitter o Instagram.

 

Apunta’t a la newsletter