8 d'abril a la venda - Els-Amics-de-les-Arts-Nomes-d'entrar-hi-ha-sempre-el-dinosaure

Amics,
ja tenim el disc aquí. Aquests dies estem a tot arreu parlant del nou disc, de les noves dotze cançons que ja són de tots vosaltres. Portem moltíssimes entrevistes parlant del so, de les composicions, de les lletres, dels arranjaments… Hem parlat molt de “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”. Ara ha arribat el vostre torn. Tenim unes ganes indescriptibles de llegir-vos, de saber si és amics o no, de conèixer que us ha passat escoltant les noves cançons. Ha estat un llarg viatge per arribar fins aquí però ja tenim el disc volant en tots els formats… digital, CD i… Vinil!

Una abraçada a tots i gràcies per endavant.

PD: Després de la bogeria de cua ahir a l’FNAC ILLA, avui serem a les 18.00 a l’FNAC TRIANGLE signant exemplars. Última oportunitat. Ens hi veiem?

 

Apunta’t a la newsletter