Stage dia 2 - Gas!

Stage dia 2 – Gas!

Nois, ahir vam fer el segon dia de l’stage final. El més interessant és que pràcticament vam poder passar tot el repertori. En Jorge es va deixar anar amb els LEDs (el teatre semblava una disco-fashion), en Joan Enric i en Ferran amb les distorcions que estan provant. L’Eduard amb els sons frikis del moog. En Dani amb el Hammond descontrolat. En Ramon encantat amb la bateria, i aquest any té una plataforma enorme per a tocar i en Pol provant amb diferents baixos. A més a més,  ahir ens van arribar els in-ears nous de trinca. Amb allò a les orelles sembla que visquis dins de les cançons.

Res més, simplement dir-vos que ahir es va posar a l’spotify el nou disc “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” i també al Deezer.

Salut i bon dimecres!

Apunta’t a la newsletter