Captura de pantalla 2014-04-22 a la(s) 21.40.52

Amics, desitjar-vos un feliç dia de Sant Jordi a tots . Nosaltres, com ja és tradició, també sortim a celebrar-ho. O sigui que si ens trobeu a l’autobús, o amb el bicing creuant plaça Catalunya o entatxonats dins d’un taxi amb els instruments no us estranyeu. Avui fem miniruta: al matí a les 10:45 serem als Jardinets del Palau Robert amb en Jordi Basté. I a les 12:30 serem a Pç. Catalunya celebrant els 10 anys d’Els Matins de Tv3. Als dos llocs tocarem un tema en directe. I finalment ens escaparem a l’Antiga Fàbrica Damm a firmar discos de les 13:30 a les 14:30 en el marc del Sant Jordi Musical.

I seguim. La setmana passada rebíem la gran notícia de que “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” es col·locava directament al Top2 de les llistes de vendes. I per a celebrar-ho us vam demanar que ens féssiu arribar fotos a l’instagram fent “2” amb els dits i el disco en mà! Gràcies per l’acollida de la proposta. Si voleu veure les fotos que ens heu fet arribar us les deixem en aquest enllaç. La foto guanyadora és la de la Gemma Soley que ens ha enviat aquest foto amb tota la família (el gos sembla que està per altres temes més terrenals).  Gemma, per recollir el pack de Vinil + Cd + Samarreta envia’ns un email a amicsdelesarts@gmail.com . Merci a tots per participar!

Mobappi_splash_amicsdelesarts
I més bones notícies, els nostres informàtics d’aplicacions mòbils, Sixtemia, estan treballant a tot drap amb la nova aplicació per apple i per android. De moment us n’ensenyem un petit tast. Ja veureu, quedarà molt guapa! La data prevista de llançament us la confirmarem en breu.

I finalment, confirmar-vos un nou concert. Serà a la Festa Major de Vilablareix (Girona), el proper divendres 16 de maig a les 23:00h al pavelló. Entrades i info aquí.

Salut, roses, llibres i molts discos!

Apunta’t a la newsletter