ramon gener i els amics preparant la preestrena

Amics, ja estem preparant la setmana fantàstica: preestrena, streamings, sortida del disc i acústics a radios i teles.

Ahir ens reuniem amb en Ramon Gener per a preparar la #preestrenadinosaure. Molta gent ens pregunta, en què consistirà la #preestrena? Us en fem cinc cèntims. La idea és fer un acte d’1 hora (suposem que amb la xerrera que portem s’allargarà una miqueta més,  però intentarem mantenir el ritme). Parlarem de com Els Amics de les Arts creem les cançons. Us ensenyarem els origens, els fonaments de com es van muntant mica en mica. Traurem les notes de veu dels mòbils cantades en els llocs més inusuals i escoltarem melodies fetes amb  lalala’s o amb un esplèndid anglès inventat (waxikei). Entre explicació i explicació intercalarem en primícia cançons en directe del nou disc. Aprofitarem també per ensenyar-vos imatges inèdites del procés creatiu i resseguirem un cançó en vídeo des del local d’assaig fins als últims rissos als Estudis Ground. I no ens n’hem pogut estar nois. També estem preparant un powerpoint (com ens agraden!). I tot conduit de la mà del gran Ramon Gener.

I com funcionarà el visionat amb Streaming? Molt senzill. Dilluns publicarem al bloc i a totes les xarxes socials la “landing-page” en argot d’en Marc d’Artic. Serà un enllaç on podreu veure i atenció xatejar online mentres fem la preestrena. Serà doncs un video-xat en streaming.

També us volem donar les gràcies per posar “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” al número 2 del Rànking de les pre-orders d’itunes al costat del gran Michael Jackson.

I finalment us fem un resum del planning de dimarts i dimecres:

Dimarts 8 d’abril – Dia de la sortida del disc.

De bon matí serem amb en Jordi Basté a Rac1 i després passarem a cala Mònica Terribes a Catalunya Radio. Xerrarem del disc i tocarem un parell de temes en acústic.

I a la tarda a les 18:00h serem a l’FNAC de l’Illa per firmar discos.

Dimecres 9 d’abril

Al matí passarem pels Matins de Tv3 a partir de les 12:30h. I a la tarda a les 18:00h serem a l’FNAC del Triangle (el de Pç. Catalunya) firmant discos.

I res més, simplement dir-vos que ja han sortit a la venda les entrades pel concert de Sons del món de Roses (dissabte 12/07/2014). Entrades aquí.

Apunta’t a la newsletter