Assaig

Cares de felicitat després del primer assaig. Quines ganes de tocar que teníem!

Amics, ahir vam començar els assajos finals! Va ser genial retrobar-nos tots plegats a l’escenari. Si fos per nosaltres ja tocaríem demà mateix.

L’equip tècnic ja hi era de bon matí preparant tot el material. Els músics ens hi vam afegir a l’hora de dinar. I amb les força a mil vam descarregar la furgo, vam fer reunió d’equip, proves de so (ahir el capità Xirgu estava al timó), de llums , d’in-ears, de volums de monitors, de disposició a l’escenari etc. I se’ns va fer curt. Molt curt. Avui comença la segona jornada, i avui serà tocar, tocar i tocar sense parar! Per nosaltres és mel (com diuen a les illes).

Els Amics a MadridI recordeu, concert a Madrid el 5 de juny. Entrades disponibles aquí.

I abans de marxar, dir-vos que ja som 60.000! al facebook. Quina passada!

 

 

Apunta’t a la newsletter