Els Amics al GREC

Amics, per fi s’ha confirmat el concert d’Els Amics a Barcelona. Serà en l’espectacular Teatre Grec el proper dilluns 28 de juliol en el marc del Festiva Grec.

Les entrades pel concert ja estan disponibles aquí!

En tenim moltes ganes. Tocar a casa, en una nit d’estiu i en un entorn tan magnífic com el Teatre Grec fan que sigui un concert molt especial. En tenim un gran record la gira passada.

Mentrestant, nosaltres seguim amb els assajos finals. Aquesta setmana vinent i l’altra, ens tancarem en un Teatre a fer assajos finals amb tota la banda i els tècnics. L’objectiu és que tot vagi com un coet. Provarem el repertori de la nova gira, jugarem a enllaçar cançons, a mira on posem els parlaments, a provar els llums, el so etc…Un pas més cap al gran dia, el 9 de maig a Lleida, primer concert que donarà el tret de sortida de la gira del Dinosaure.

 

Apunta’t a la newsletter