Ferran Conangla i Els Arcs de Sant Martí

Amics,
el disc ja sona a tot volum a casa nostra. Hem arribat al final de la primera etapa d’aquest viatge que acabem de començar i les sensacions són immillorables. Tenim unes ganes boges de que arribi el 8 d’abril i que conegueu les 12 (sí, al final n’hem escollit 12) cançons que juntes donaran forma a Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure.

Com molts ja sabeu, el dia 11 estrenem single. La cançó Ja no ens passa serà la primera que treurà el cap. I no ho farà sola. El mateix dia, sortirà també el videoclip de la cançó. I per si no en tenieu prou, durant tot el matí del mateix dia 11 podreu descarregar gratuïtament la cançó desde la nostra pàgina. Ens fa molta il·lusió poder regalar-vos-la.

Ei! I aviat moltes més coses… Portada, setlist, pre-reserves d’iTunes, noves dates de concerts, festivals d’estiu… Això és un no-parar, avall que fa baixada, agafeu-vos que vénen curves, carretera i manta, gas a fons, fot-li que és de Reus (en Ferran), tira milles, avanti… Perdoneu, masses hores davant de la taula de mescles.

Single, clip i descàrrega lliure. Vols caldo? Tres tasses!

Ens veiem dimarts a les 07.00. Ben puntuals. Ah! Nosaltres vindrem mudats.

Salut!

Apunta’t a la newsletter