Que comenci el concursAmics, avui comença el concurs per assistir a la Preestrena del dilluns 7 a les 7 de la tarda a l’Antiga Fàbrica Damm (#amicspreestrena). Només 150 persones podran assistir en primícia a l’acte únic on Els Amics desvetllarem el nou disc i ens endinsarem  en el procés creatiu de les cançons. Tot combinat amb el talent comunicador d’en Ramon Gener i de cançons en directe de “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”.

Com hi podeu assistir?

Molt senzill. Nosaltres tenim 25 entrades dobles i al facebook de Damm en tenen 50.

-Per les 25 dobles que tenim nosaltres simplement heu d’enviar-nos un email amb el vostre nom i cognoms al nostre correu amicsdelesarts@gmail.com amb títol #amicspreestrena i responent a la pregunta “Què t’agradaria que et tornés a passar?” o deixant el vostre comentari a l’esdeveniment del nostre facebook responent a la pregunta.

-Per les 50 entrades dobles de Damm, avui a les 12 penjaran al seu facebook l’esdeveniment/post on haureu de respondre a la mateix pregunta “Què t’agradaria que et tornés a passar?”.

El concurs s’obre avui a les 12 del migdia i s’acaba el proper dilluns a les 6 de la tarda. D’entre totes les respostes farem el sorteig i publicarem els guanyadors el dimarts 1 d’abril.

Atenció, hi ha molta gent que ens pregunta si es pot participar als dos sortejos alhora. La resposta és SÍ!! Això sí, s’entregarà una entrada doble per persona. Així tothom té les mateixes possibilitats.

Moltíssima sort a tothom!

I més notícies de confirmacions:

Ahir es va anunciar que serem al Canet Rock 2014 a Canet de Mar. Un festival mític del país que torna amb molta força. Podeu veure el cartell aquí. Les entrades disponibles el proper dijous.

També s’ha confirmat la nostra presència al Festiu Morella el 15 d’agost. Les entrades ja disponibles aquí.

I recordeu que la setmana passada també es va confirmar la nostra presència al Festival Jiwapop de Montcada i Reixac. El primer festival de música i consciència del país (vegeu cartell). Nosaltres hi actuarem el dissabte 28 de juny. Entrades disponibles aquí.

I recordeu que si voleu pre-reservar el nou disc a iTunes ho podeu fer en aquest enllaç.

I més coses bones. Els nostres amics de Sixtemia  ja s’han posat a treballar en la nova App per Apple i Android del nou disc. Serà tremenda i ens permetrà fer moltes coses guapes, ja veureu. Us seguirem informant a mesura que tinguem més detalls de l’app i data de publicació.

I fins aquí. Passeu un bon dimecres.

 

Apunta’t a la newsletter