Portada-Els-Amics-de-les-Arts-Nomes-d-entrar-hi-ha-sempre-el-dinosaure

Amics,
encetem la setmana desvetllant la portada i el llistat de cançons que vertebraran “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”. Els creadors de la imatge que teniu aquí sobre són l’Ibai Acevedo i en Christian Beltri. A l’Ibai ja el coneixeu, hem treballat amb ell repetidament des de la publicació de Bed & Breakfast i ja el considerem el fotògraf oficial. Com de casa. Ell ens va presentar en Christian Beltri de Conspiracy Studio quan estàvem preparant el disseny d’Espècies per catalogar. Vam quedar tant contents amb la seva feina ara fa dos anys que els hem tornat a ajuntar per posar cara (mai més ben dit) al nou disc.

Per altra banda, aquí teniu el llistat definitiu de cançons:

1- Museu d’Història Natural
2- Corredor de fons
3- Ja no ens passa
4- El mite de Prometeu
5- Els bons fotògrafs
6- L’hivern (que la van abduir)
7- Noble art
8- M’he aficionat al ball
9- A mercè d’un so
10- Apunto Shakespeare
11- La dona vestigi
12- Preferiria no fer-ho

Ara molts direu: “Vau dir que en gravaveu quinze! On són les tres que falten?”. Doncs en un disc dur guardades amb pany i forrellat esperant el seu moment. Va ser molt dur deixar tres cançons a fora però tranquils que algun dia veuran la llum. De moment tenim aquestes dotze. Esperem que totes tinguin la mateixa rebuda que Ja no ens passa. Nosaltres ja treballem paral·lelament en un segon videoclip de cares a l’inici de gira.

I per últim, una gran notícia. Avui ja es podrà fer la reserva del disc per iTunes. Voleu ser el primers a tenir-lo descarregat al vostre ordinador tan bon punt surti? Voleu despertar el dia 8 d’abril amb Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure esperant-vos a l’hora d’esmorzar? Doncs tan bon punt l’enllaç estigui disponible actualitzarem aquest post.

Salut i bon dilluns!

Apunta’t a la newsletter