Portada-Els-Amics-de-les-Arts-Nomes-d-entrar-hi-ha-sempre-el-dinosaure

Amics,
encetem la setmana desvetllant la portada i el llistat de cançons que vertebraran “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”. Els creadors de la imatge que teniu aquí sobre són l’Ibai Acevedo i en Christian Beltri. A l’Ibai ja el coneixeu, hem treballat amb ell repetidament des de la publicació de Bed & Breakfast i ja el considerem el fotògraf oficial. Com de casa. Ell ens va presentar en Christian Beltri de Conspiracy Studio quan estàvem preparant el disseny d’Espècies per catalogar. Vam quedar tant contents amb la seva feina ara fa dos anys que els hem tornat a ajuntar per posar cara (mai més ben dit) al nou disc.

Per altra banda, aquí teniu el llistat definitiu de cançons:

1- Museu d’Història Natural
2- Corredor de fons
3- Ja no ens passa
4- El mite de Prometeu
5- Els bons fotògrafs
6- L’hivern (que la van abduir)
7- Noble art
8- M’he aficionat al ball
9- A mercè d’un so
10- Apunto Shakespeare
11- La dona vestigi
12- Preferiria no fer-ho

Ara molts direu: “Vau dir que en gravaveu quinze! On són les tres que falten?”. Doncs en un disc dur guardades amb pany i forrellat esperant el seu moment. Va ser molt dur deixar tres cançons a fora però tranquils que algun dia veuran la llum. De moment tenim aquestes dotze. Esperem que totes tinguin la mateixa rebuda que Ja no ens passa. Nosaltres ja treballem paral·lelament en un segon videoclip de cares a l’inici de gira.

I per últim, una gran notícia. Avui ja es podrà fer la reserva del disc per iTunes. Voleu ser el primers a tenir-lo descarregat al vostre ordinador tan bon punt surti? Voleu despertar el dia 8 d’abril amb Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure esperant-vos a l’hora d’esmorzar? Doncs tan bon punt l’enllaç estigui disponible actualitzarem aquest post.

Salut i bon dilluns!

Comentaris

 1. gemma sfc (germana de la Ly......bla bla bla bla...)

  Ui!!! Quina portada més formal!!! No és típica vostre..i amb això no vull dir que vosaltres no sigueu formals. .. És que m’ha sorprès. …

 2. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Uf… no sé que dir… o sigui, que no l’esperava així… Molt relaxant, molt madura, fins i tot té un punt retro… peró m’ha sorprés… amb aquest títol crec que me l’imaginava diferent. Qui es aquesta noia i quin sentit té amb el títol? perque a no ser que es digui diplodoca o Tiranosaura, jo, no li trobo…
  Ara, sorpresa o no, la portada es bonica…
  Bon dilluns!

  1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

   Ummm… ara que l’he mirat uns quants cops m’agrada… m’agrada més vull dir. Em dóna bon rotllo… Ja està nois, un cop passada la sorpresa inicial, confirmo que m’agrada, i molt!
   Felicitats per la feina feta!

 3. raquel

  Hola nois, bon dia!!
  A mi també m´ha sorprès la portada, m´esperava algun dinosaure, je je. Ara parlant seriosament, és una portada bonica, formal, madura, relaxant… M´agrada, sí.
  I el llistat de cançons està molt bé, ens coneixem el disc abans de que surti a la venda, je je.
  Gràcies nois!!!
  Una abraçada i fins aviat!!!!
  Bon dilluns!!!!

 4. Chica McCartney / Loretta

  Jo m’imaginava que la portada no seria una foto vostra, ni una cosa tan evident com un dinosaure, a més amb l’instagram d’ahir amb els clicks vaig pensar que els tirs anàven per allà, m’esperava una maqueta o joguines… aquests ulls, aquesta cara, què vol dir? segur que està relacionat amb les cançons, o és una metàfora, que pot ser és un disc molt proper, molt despullat, molt personal… Quines ganes de sentir les cançons!!! Els títols no em basten, i Ja no ens passa ja me la sé de memòria! Que passi aquest mes ràpid!!!

  La reserva d’iTunes, no us preocupeu si no n’hi ha moltes, penseu que la majoria encara prefereixen tenir un disc físic, que el podreu signar. I encara que la gent el vulgui en format digital, tampoc no és com si als senyors d’ iTunes se’ls hi hagin d’acabar per que sigui necessari fer reserves, no? No patiu, que vendre, se’n vendran de discos.

  I un nou videoclip??? Uau! Si al final m’agafeu la idea del 3D per projectar-lo als concerts vull que el meu nom surti als crèdits! X-D

  Bé, un petonás, i ens veiem aviat, ara vaig a fer feina

 5. Marta (a)

  Segona sorpresa en menys de deu dies… primer el Ja no ens passa i ara una portada que m’ha encantat!
  Estic d’acord amb els comentaris que parlen de serenor, d’aire retro (em recorda a alguna portada de disc dels anys setanta…), però sobretot la mirada de la noia… molt viva, sembla que t’interrogui, m’agrada!
  Felicitats Ibai i Christian! I a vosaltres per arriscar amb la portada!

  Bon dilluns i bona setmana!!

  Marta

  pd. porto dies dient-me, doncs mira, això si que em passa, i això també… 🙂

 6. mireia de Barcelona ( ara mes coneguda com la PAD)

  els amics …s’ens han fet grans ???? heu madurat???
  recordeu que sempre us quedi un Peter pan!!
  nova imatge…segur que estara genial!! com tot el que feu.
  amb moltes ganes que arribi el 8 d’Abril i també el 9 de Maig.
  ara posats a demanar !!
  P.A.D !!!!!!!! Volem samareta amb dinosaure i volem inundar catalunya de dinosaures amicals!!!

 7. Núria Ventura

  Bon dia! Quina portada més sorprenent! Com ja han comentat la Loretta, aquest rostre amb aquesta mirada deu estar relacionat amb alguna cançó o simplement té un sentit metafòric… Sigui el que sigui, ens heu creat un neguit i una incertesa per saber més cosetes d’aquestes 12 cançons!
  “L’home que…” s’ha quedat en trilogia?? O entre aquestes 3 cançons restants s’hi troba la quarta entrega??
  Va que ja falta una setmana menys per conèixer el dinosaure!

  Bon dilluns 🙂

 8. Ana

  La veritat es que ha estat veure-la i m’he portat una sorpresa…en part esperava suposo com la gran majoria una portada on sortisseu vosaltres..venint dels altres discos es el que t’esperes…tot i així he de dir que m’agrada molt!! 🙂 penso que també cal sorprendre!!així que felicitats a l’Ibai i el Christian! 🙂 i no se perque tinc la sensació que amb aquest disc ens sorprendreu i molt!! Ja amb la cançó Ja no ens passa i el videoclip ens hem quedat amb la boca oberta doncs crec que amb el disc igual!! 🙂

  I be costa molt decidir i estic segur que costa molt dir aquesta si aquesta no…per la meva part estic segurissima que ens agradaran les 12 cançons!!i ja estic desitjant que arribi el dia 8 d’abril per tenir el disc! 😉

  Fins aviat!!
  Ana Giménez

 9. Jose Antonio Menor

  Llamadme inconsciente. Llamadme inmaduro. Pero es que yo no veo la madurez por ningún lado. No sé qué manía tenemos con identificar “seriedad” o “menos lúdico” con madurez. Si la madurez es la “edad de la persona que ha alcanzado su plenitud vital y aún no ha llegado a la vejez” (RAE dixit), creo que EADLA alcanzaron su madurez en Bed&Breakfast y que siguen en esa misma etapa (y por muchos años). Espero que el disco esté a la altura de esa plenitud vital y que la recha siga unos cuantos discos más (se intuye por el single). Ah, y m’agrada molt la portada en cuestión. Molt maca. Que ganas de escuchar lo que va dentro de la funda del CD y que ganas de verlo en un escenario. ¡Nos vemos en Galileo!

  1. Xaviblanch

   La mirada i expressió de la cara de la noia te aquell punt intrigant com el títol del àlbum. M’esperava un altra cosa però trobo que va amb sintonia amb el títol i ho prefereixo així abans que una foto de un dinosaure.

 10. Tolita Oliver

  Me feis patí deixant cançons fora, a l’altre quasi deixau Ciència Ficció a fora i és la meva preferida.
  Esper impacient la vostra tornada triomfal.

 11. Delfin

  Espero que almenys hi hagi una cançó que es digui com el disc si us plau dir-me que l’heu reservat per més tard però digeume que algun dia sabre el sentit que té el dinosaure

 12. Carles

  Sorpresa, sorpresa, … no hi ha cap canço de l’home (que fa de gos, ni que dobla Bruce Willis, …), però hi ha La dona vestigi !!!!!

  Per cert, tindrem revival del primer concert al Cafe de l’Escorxador de LLeida????

 13. Héctor

  Des de l’iTunes Store no sóc capaç de fer la reserva… segur que l’heu obert a partir d’avui? Si és culpa de la meva incompetència fent ús d’aquesta plataforma us agrairia un correu explicatiu o un enllaç directe per poder fer la reserva. Gràcies!

 14. Alba Valls

  Sorpresa total. Estic en xoc, tanta serenitat i tant bitò no fa per vosaltres, però m’agrada (força) el canvi d’imatge. Esperem que aquesta noia sigui part d’algun misteri del disc, a mi em dóna la impressió de ser part de “L’Hivern (que la van abduir). Fa cara de saber moooooltes coses…

  Esperem el dia 8 amb candeletes 😀

 15. Yas

  Jo m’he sorprès, la veritat! Una cara mig tapada sempre és inquietant, perquè amaga alguna cosa… I el vostre nom i el títol taaaan enorme, necessiteu reafirmar-vos? xD

  Veient els títols de les cançons, m’ha vingut una “corazonada” i crec que “A mercè d’un so” serà un valset com el de l’Arquitecte, i que m’agradarà molt. Hehehhe. El 8 d’abril ja veuré si m’equivoco!! 😛

 16. Yáiza

  Trobo que a aquest disc li haurem de buscar un sobrenom, o un diminutiu, perquè sinó no acabarem mai!! Serà el “només d’entrar”? O serà “el dinosaure”?? Mmmm… ja es veurà. En tot cas… felicitats pel nou disc. =)

 17. Raquel

  M’encanta la portada! Encara que no fos com me la imaginava 🙂
  Esperem que les cançons siguin igual de bones com ja no ens passa! Que no es quedin a la caixa forta aquestes cançons!!!! Segur que son bones si son vostres!
  Només faig que actualitzar per veure si penjeu l’enllaç de l’itunes! Vull esmorçar el dia 8 amb les vostres cançons!

 18. Raquel

  M’encanta la portada! Encara que no fos com me la imaginava 🙂

  Esperem que les cançons siguin igual de bones com ja no ens passa! Que no es quedin a la caixa forta aquestes cançons!!!! Segur que son bones si son vostres!

  Només faig que actualitzar per veure si penjeu l’enllaç de l’itunes! Vull esmorzar el dia 8 amb les vostres cançons!

  Bon dilluns nois!

 19. Carla Serra (amigues dels amics)

  Realment, per la foto que vau penjar ahir a l’instagram, no m’esperava una portada així, però tot i això, he de dir que m’agrada molt

 20. Maria Bertolin

  No ho se nois… es bonica, aixo si, pero no me la imaginava aixi 😉 crec que prefereixo que hi sortiu vosaltres ;D i no acabo d’entendre com concord amb el títol. Espero que ens ho expliqueu 😀 I…. quines ganes de tenir el disc a la ma ja!!!!! 😀

 21. Xaviblanch

  La mirada i expressió de la cara de la noia te aquell punt intrigant com el títol del àlbum. M’esperava un altra cosa però trobo que va amb sintonia amb el títol i ho prefereixo així abans que una foto de un dinosaure.

 22. Jerònia

  Idò a jo m’encanta sa portada! També m’he sorprès molt quan l’he vista però sa veritat és que la trob preciosa! Ja està bé que faceu canvis! A veure si arriba aviat dia 8 d’abril!!

 23. Mònica

  La veritat és que m’esperava una portada molt diferent, m’ha sorprès. Tot i així, el títol de les cançons deixen molt a desitjar! Quines ganes que arribi el 8 d’abril! 🙂

 24. Atena86

  Doncs sí, asseguda davant l’ordinador intentant descobrir allò que ens podríeu explicar amb el nom d’aquestes cançons. Tinc la intuïció que aquest estiu ballarem junts, que ens aficionarem al ball o ens deixarem endur a mercè d’un so. Que anirem al museu, al teatre, gaudirem de les arts nobles, repassarem mites, ens presentareu als bons fotògrafs i coneixerem nous personatges com el corredor de fons o la dona vestigi. Potser m’agradarà tant que quan arribi l’hivern estaré ben abduïda. Sempre hi hauran coses que ens deixaran de passar i coses que preferiríem no fer, però segur que també quedaran coses per fer per primera vegada: vull escoltar Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure!
  Pd. Aquesta cara… Melinda? La dona vestigi? El dinosaure del futur? M’encanta que em sorprengueu.

 25. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Ui… Amics, veig que ens heu sorprés a tots amb aquesta portada! Aixó de que potser aquesta cara està relacionada amb alguna cançó… no sé… Melinda? Doncs a mi em sembla que té més cara de dir-se Cèlia… hehehe

 26. Ana Boltà Rodríguez

  Nois!! No m’ho esperava gen així però ha sigut una bona sorpresa!! M’agrada molt la nova portada, més seria, però fa intrigar… I ja no ens passa sona al meu mobil tot el dia! Espero que la resta de les cançons siguin igual o millor. Tinc moltissimes ganes qur arribi el dia 8 i sobretot el 23 de maig, per fi en directe! Molts ànims i felicitats! 😀

Deixa un comentari