preestrena_dinosaure

Amics, volíem començar aquest dilluns amb una molt bona notícia. El dilluns 7 d’abril, el dia abans de la sortida del disc, farem una PREESTRENA oficial de “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”. Serà a les 7 de la tarda a l’Antiga Fàbrica Damm.

Qui ho presentarà? El gran amic Ramon Gener .

En què consistirà? Els Amics tocarem en primícia algunes cançons del nou disc. Traurem les notes de veu del mòbil i desvetllarem material inèdit del procés creatiu de les cançons. De com una simple melodia s’ha acabat convertint en un tema del disc. Farem el seguiment d’algunes cançons, entre elles el single Ja no ens passa, i podreu veure com han anat mutant i evolucionant durant el darrer any de treball. Podreu veure com assajàvem al nostre minúscul estudi de Sant Andreu i aprofitarem  per fer un anàlisi de les lletres i de la música d’alguns temes. Serà un esdeveniment totalment únic, perfecte per a donar la benvinguda al nou disc. L’aforament a l’antiga fàbrica Damm és limitat. Per a poder-hi entrar només haureu de contestar a la pregunta “què t’agradaria que et tornés a passar?” en el concurs que organitza Damm. Quan tinguem el link el publicarem al post.

Ja veureu, serà una nit molt guapa.

Salut i preestrenes

 

Apunta’t a la newsletter