El màster de Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure

Amics, avui és un gran dia. En Ferran Conangla acaba de planxar ara mateix el Màster del disc “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”. D’aquest cd, del màster, se’n faran les còpies per a la resta de discos (quina responsabilitat). Ja no podem canviar res. Ni un coma. Ni un acord. Això és com les tesis. Arriba un moment que l’has d’entregar. La feina ja està feta.

Aquest matí el passa a recollir pel seu estudi un missatger de Discmedi i se l’emporten a fàbrica per arribar a temps al llançament del dimarts 8 d’abril. Les còpies dels discos es planxaran a Anglaterra i el disseny del disc es fabricarà aquí a casa. En paral·lel, l’Ibai Acevedo i en Christian Beltri han acabat la portada del disc. Ja veureu és molt xula. Mica en mica tot va arribant. 4 setmanes i la criatura veurà la llum!

I demà arriba el  SUPERDIMARTS d’Els Amics! Entre les 7 i les 8 del matí…

1. Estrenem el primer single del nou disc, amb la cançó “Ja no ens passa”.

2. Estrenem el videoclip de la cançó. La gent d’Intricate Productions ens acaba d’enviar el render final!

3. Tots els seguidors del bloc us podreu descarregar el single des de les 7 a les 12h del matí.

O sigui que demà tots atents al bloc!

Que passin coses!

 

Apunta’t a la newsletter