jnp

Amics,
dia d’estrena, de retrobament. Avui Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure comença a caminar amb forma de single. Ja no ens passa ha arribat i ho ha fet en forma de videoclip i descàrrega lliure. Anem a pams. Primer mireu el videoclip i després comentem la jugada, d’acord? Apa! Tres, dos, u i acció!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=p7giqhKB5XU]

Fer un videoclip sempre és un petit gran miracle. Des del moment que sorgeix la idea fins que el veus a la pantalla passen mil-i-una coses. Al final però, tot acaba arribant a bon port. I els entrebancs que et vas trobant durant la producció van quedant enrera gràcies a l’empenta que hi fot tot l’equip. Aquest video no ha estat una excepció. Ben al contrari, ha estat una nova confirmació de que si les coses es tiren endavant amb determinació i il·lusió infinites no les pot parar ningú. Anomenar en aquest post a tothom que ha treballat perquè Ja no ens passa fos una realitat seria impossible. Als crèdits els teniu a tots, un per un. Gràcies a tots per la vostra predisposició i la vostra feina durant aquell cap de setmana llarg.

Gràcies també a en Dani de la Orden per deixar-nos un trosset de la seva creativitat i per saber portar la nau amb mà ferma fins a bon port. Merci a en Pere i en Feliu Crusafon i per extensió a tota la gent d’Intricate Productions. Una productora jove i amb molt de futur que es van tirar de cap a la piscina sense pensar-s’ho ni un segon.Hem treballat molt a gust amb vosaltres. Estem segurs que no serà l’última vegada (òbviament si la vostra mare torna a fer macarrons). Gràcies també a la Bego, la dona que fa que passin coses. I finalment gràcies als extres i al trio d’actors protagonistes. Gràcies Pau Roca. Va ser un plaer tenir algú amb tan recorregut com tu fent el paper de nuvi. T’admiràvem i t’admirem encara més. Merci també a en Javi Jiménez per posar-se a la pell del músic fugitiu. Tot una descoberta. Sort i molts èxits. I finalment, ens permetreu fer un punt i a part per parlar de la Noemí Costa.

La història amb la Noemí ve de lluny. Estàvem tocant a la Sala Sol de Madrid ara fa dos anys. Quan vam acabar vam baixar a signar discos i parlar amb la gent. Se’ns va acostar una noia i es va presentar, es deia Noemí. Va dir que el grup li agradava moltíssim, que ens seguia i que si mai necessitàvem una actriu la podíem trucar. Quan vam saber que a Ja no ens passa hi havia una núvia ens van venir al cap aquells ulls, aquell somriure. Vam trucar-la i de seguida ens va dir que sí. I ara veiem que vam ser uns afortunats de cap a peus. Des d’aquest escrit és impossible reflectir l’energia, les ganes i la implicació que la Noemí ha posat en aquest rodatge. Noemí, si cada feina que fas hi poses l’ànima com ho has fet en aquest petit videoclip ja et diem nosaltres que arribaràs on vulguis. Ets molt gran. Molt.

Esperem que us hagi agradat.

PD: Tenim moltes ganes de llegir els vostres comentaris!

 

Comentaris

  1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

   Osti, osti, osti, osti!!! no m’agrada no, m’encanta! No m’havia passat mai d’escoltar una cançó i inmediatament pensar que m’encanta! Es impressionant, us ho juro! El meu marit estava per aquí escoltant-la i dient-me “si hubiera sido una porqueria de canción también te hubiera gustado, como son els amics”… traducció, ja sabeu que no sou sants de la seva devoció, pero si ha dit que “si hubiera sido una porqueria” vol dir que en el fons ha pensat que era bona… Ja s’ha convertit de moment en la meva canço preferida dels Amics! Osti, sabia que m’agradaria pero no tant… i el video, impressionant, de debó. Sabia que hi havia un casament (gracies Intricate per les fotos al twiter) pero no me l’imaginava així… res, us deixo que m’el vull mirar un altre cop i descarregar-me la cançó. Gràcies amics per haver creat aquesta cançó, gràcies, gràcies, gràcies!

  2. Lydia (Sant Feliu de Codines)

   No pot ser, l’hauré escoltat com 20 vegades ja! (la tinc en mode bucle) i cada vegada m’agrada més! Estic flipant, no m’havia passat mai aixó! I ara que ja he escoltat la lletra unes quantes vegades, dir-vos que estic d’acord amb vosaltres en quasi tot! Aixó de sortir una nit i trobar-te en un local amb gent que podrien ser fills teus, quan no fa res eres tu la que mirava als treintanyeros i pensaves que hi pinten aquests aquí… ai…. que depriment és… per sort aixó ja no em passa… ja no surto de nits! ha hahaha…

   1. gemma sfc ( germana de la Ly........bla bla bla bla....)

    A mi també em passa!! Sort que no hi ha gent a la feina, sinò pensarien que estic tarada tota l’estona la mateixa cançó…

   2. Xaviblanch

    per no parlar que la paraula ressaca adquireix una altra dimensió passats els 35, sobretot si tens fills.

    1. gemma sfc (germana de la Ly......bla bla bla bla...)

     Igual que el número de dies que et durarà la ressaca et ve marcat per l’hora que marxis a dormir, per exemple, t’en vas al llit a les 3, 3 dies de ressaca, aconsegueixes mantenir-te desperta fins les 6, 6 dies de ressaca…. i així anar fent…

     1. Xaviblanch

      crec que el número de cubates que et veus en una nit de marxa també hi fa alguna cosa, ni que sigui elevar exponancialment la teva equació.

 1. Delfin

  molt grans amics, molt y molt grans a la altura, amb moltes ganes de 8 d´abril y de sabe el gran misteri del dinousaure

 2. Sergi Codina

  Ja l’he vist 5 cops, ara he d’anar a treballar però me la baixo i me l’emporto amb mi!
  La cançó m’ha encantat, des de el segon 1 quan arranca el Dani!! No m’ho esperava pas i m’ha encantat!!
  M’ha agradat molt veure que en el videoclip hi surten també en Ramón i en Pol. Són els típics detalls que us fan especials!

  L’enèssim moltíssimes felicitats! Ara tinc encara més ganes d’escoltar les altres!!!

  Per cert, qui li havia de dir al Dani que hauria d’acabar tocant un altre cop en “bodas, bautizos y comuniones” eh! jajaj

  Sergi ^^

  PD: I felicitats als companys que han fet al videoclip que aquestes càmeres lentes són guapíssimes!!

 3. Marc

  Quan vau treure Louisiana tenia 16 anys i la primera vegada que la vaig sentir ja vaig notar que seria una cançó especial, i ha sigut una de les que més m’ha marcat fins ara i, amb aquesta he notat que tampoc serà menys, amb molta més energia i força! Moltes gràcies per omplir hores i hores i bons i mals moments amb les vostres frases i els acords que m’han ensenyat molta música. No pareu mai de fer-nos mirar al blog i de compartir la vostra música amb nosaltres!!! Sort i molta música!

 4. gemma sfc (germana de la Ly......bla bla bla bla...)

  M’encanta!!!!!!!! Estic emocionadissima! La cançó t’enganxa al minut 0! És genial! I el video boníssim, amb el vostre toc genuí! Quan esmorzi el tornaré a veure, jijijiji! M’encanta m’enamora!

  1. gemma sfc (germana de la Ly......bla bla bla bla...)

   L’he tornat a veure! Estic enganxada!!!!!! Ja ho he dit però, M’ENCANTAAAAAAAA

 5. Carla Serra (amigues dels amics)

  Buff nois, m’ha encantat, tant la cançó com el videoclip. No ho dic per quedar bé, us ho juro que m’ha encantat.

  Fer sobretot una referència important als vostres vestits, esteu guapíssims, però Joan Enricn és la teva barba???

  Moltíssimes gràcies per aquesta mostra

  Bon Superdimarts a tothom

 6. MarcOliveras

  Genial! M’encanta! La cançó m’has agradat des del primer moment. Ja tinc ganes de tornar-la a escoltar! El problema es que no puc descargarme la cançó ni amb l’iphone ni amb l’Ipad però no passa res ;D. Fins aviat!

 7. Aísha i Míriam (Amigues dels amics)

  Bon dia amics i amigues. Quin matí més wapo. Despestar-nos amb el vostre vídeo. Ja tenim la cançó descarregada i el video vist 3 vegades. Esteu totals amb aquests vestits vermells. Els fareu servir a la gira? Pot ser brutal! La cançó ens encanta i al video a l’Aísha li ha divertit molt les cares que se us queden quan la núvia marxa.
  Quants extres oi en aquest video?
  Teniu previst fer-ne un altra?
  Per cert, sabeu què #nosaltresvolemsortirenunvideodelsamicsdelesarts?#
  Gràcies nois, i feliç Súper Dimarts|||||

  1. gemma sfc ( germana de la Ly........bla bla bla bla....)

   Miriam!! No corris tant!! Jo també vull sortir a un video dels Amics, però no és tant fàcil! Primer t’has de saber morir, amb gràcia, a un culebrot de la tele!! Anda que.., mira que no saber-ho….

  2. Lydia (Sant Feliu de Codines)

   Miriam el meu “maromo” treballa a series i pelis. Va estar un munt de temps a Vent del Pla, porta basicament el control de càmeres i porta també el tema de pelis en 3D, publicitat, ha treballat en un munt de videoclips, Gerard Quintana, Bustamante, ha estat en rodatge fins i tot amb el DeNiro i la Sigourney Weaver (o como coi s’escrigui)… Si vols li dic que et coli en algún rodatge (no cal experiencia per fer d’extra a segons on) i així vas agafant currículum…

   1. Chica McCartney / Loretta

    Doncs jo vaig sortir al video dels 50000 amics dels Amics i no demanàven currículum!

    Escolta, Lydia, ja han gravat davall l’aigua, en càmera lenta, els hi falta en 3D!
    Amics!!! El clip del Museu el podeu fer en 3D!!! Regaleu unes ulleres d’aquestes de cartró i el projecteu als concerts, que sembli que el dinosaure surt i es menja a la gent! Molaria molt!

    1. Lydia (Sant Feliu de Codines)

     En aquest cas que es posin en contacte amb Ovide BS, de Barcelona, i que demanin pel Marcelo! hahahahaha
     La Begoña té el contacte del Marcelo al Linkedin… ahí lo dejo…

 8. raquel

  M´encanta nois!!!
  Bon dia i gràcies, gràcies, gràcies, gràcies!!!!
  Espectacular!!!!
  Genial!!!!!!!!!!

 9. Yas

  Ma gustao. (pero no habeis tocado la de…)

  D’entrada ha estat més fàcil que quan va arribar el Monsieur Cousteau, ha entrat molt més ràpidament i ja se m’ha enganxat! 😀

  Però és una barreja d’alegria i cop de massa (de mazo dels Looney Tunes) en ple al cap perquè dieu moltes veritats en aquesta lletra… És com depriment i feliç a la vegada. Un creuament de cables.

  I el videoclip és fantàstic, molt ben fet!!! (Oju al cameo del Dani de la Orden al bar mentre la Noemí passa corrent per darrere la finestra.)

  I pel discu sencer falten quatre setmanes, (només quatre setmanes??) això passarà volant!! 😀

  1. Yas

   Ah! Vull afegir que estaria molt bé dir que la Noemí Costa no és només un bolet que ha aparegut de cop i volta, no? Vull dir, que ha fet alguna cosa més que venir a un concert i proposar-se per un videoclip, que hi ha un esforç previ, uns estudis, un currículum… Que era la Isabel de La Riera, que vam plorar molt quan es va morir! :'(

   Que si no sembla que aconseguir les coses sigui de només demanar-les i no és així. Hehehehe.

   1. Alba Valls

    Oix si, quin panxó de plorar després de la mort de la Isabel… M’encanta en que es confii en gent tant jove i amb tant talent com la Noemí o en Dani de la Orden. I respecte al vídeoclip… tenia la estranya sensació en què res seria com semblava i no heu defraudat gens!

    Felicitats Amics, el dinosaure cada cop ens guanya una mica més!

 10. Marian

  Bon dia! Al cotxe aquest matí ja he sentit la cançó a Catalunya Ràdio, però només un troçet i m’he quedat amb ganes de més. Ara després de veure el vídeo clip, ja tinc la cançó enganxada.

  El vídeo clip és molt bo, però he rigut molt amb els looks que porteu, i el bigotis del Joan Enric, jaja, genial!

  Molt bona feina i molt bona cançó!
  Bon dimarts
  Marian

 11. Mireia

  Bufff!! 🙂
  Impressionant! El cideoclip xulíssim…sou uns artistes!! M’encanta que en torneu a ser els protsgonistes! ( ara..quedeu mes guapos sense perilla ehh??)
  I la cançó m’ha entrat de seguida, i mira que jo a la primera em costa , perquè hi poso moltes excpectatives i després necessito el meu temps per assimilar-la…però en aquest cas…no! Una meoldia preciosa i una lletra crua…però real!
  Enhorabona Amics!! 🙂

 12. Pastanaga

  Uf….
  Quan he sentit una miqueta de la cançó a cal Basté, ja m’ha entrat. Directa. Intravenosa. Fins la medul·la. La música, la lletra….
  I sí, escoltada amb tranquil·litat i posada en imatges,…. Genial. La cosa promet. I molt. Ganes de més.
  Em trec el barret pastanaguil.
  Enhorabona a tots els implicats, i moltes gràcies.

 13. Cristinita

  Que bé aixecar-se per anar a treballar a les 6.39h i la cosa primera que escolto a la radio és al Basté presentant la vostra nova cançó, quines ganes d’arribar a la feina per veure el vídeo i per fi …

  Felicitats nois, us heu superat, un cop més. La cançó molt bona i el vídeo mooooooolt divertit, com sou vosaltres.

  Com sempre, gràcies !!!!

 14. Oriol Roger Creus

  Molt Bon dia a tots i a totes!!

  Per fi torneu amb alguna cosa nova per ensenyar, i de quina manera, eh amics? Al principi agafes l’ordinador, tens el neguit de si t’agradarà, penses si no t’agrada que fas, arribes a la web, ho veus tot nou, ho llegeixo tot, no llegeixo res i miro el videoclip directament… en fi, amb vosaltres, això Ja No Ens Passa!
  Suposo que és només una sola cançó, per tant no podem pre-jutjar gaire, però si van per la línia d’aquesta, les altres també seràn grans, grans com sou vosaltres. Amb moltes ganes de que arribi ja el dia 8, que ara sí que ja començem a tenir-ne ganes després d’això.

  PD1: Dani he llegit i comento… El teu retrobament smb ”bodas, bautizos y comuniones” no te’n pote escapar, no fugis dels teus orígens, jajajajaja
  PD2: Joan Enric el teu look em recorda a un mariaxi! 😀

 15. Pau

  Que bé escoltar la vostra cançó abans d’anar a treballar !!! No sabeu com m’heu alegrat el dia ^^ Boniiiiisima. gràcies per fer el que us demanava: no canviar mai !!! Una abraçada amics

 16. Marc Torrellas

  Fantàstic! heu tornat per la porta gran

  Amb cançons com aquesta jo sí que puc dir que “em passa”. molt gran, molt ben escollida com a single. reconeixo que potser amb el darrer disc vaig ser una mica dur, Monsier Cousteau no em va aclaparar i encara avui no m’ acaba. Penso que certament, i veient després el repertori, en aquell disc no vau triar bé el single.

  Desconec la resta del disc, però això és una altra cosa! Des del primer moment, la primera escoltada, ja m’ ha agradat, ha entrat molt bé. I la segona escoltada amb videoclip ho ha millorat. Ara ja ho tinc en repetició automàtica, dec portar unes 10 (15 quan he acabat el comentari jajaja)

  per cert, trobo una mica confòs el fons de la cançó. Reflexioneu sobre el què ja no us passa, no suggeriu en cap cas perquè (tampoc em sembla malament), però el ritme de la cançó en canvi suggereix (almenys a mi) positivisme, quan la lletra és realment molt pessimista i trista.

  M’ agradaria si al proper post podríeu parlar una mica sobre això, on volíeu arribar amb la cançó, què volíeu transmetre, etc.

  Res més, gràcies amics i felicitats, amb aquesta cançó creieu-me que almenys cada matí durant aquesta setmana “em passarà” 🙂

 17. doblen

  Nens…. Ho he tornat a fer… No se ni com si perque ni res… però ha estat amor a primera vista! Felicitats de veritat. Per seguir fent meravelles com aquestes i per segui essent vosaltres i no perdre ni un sol punt de la vostre ànima!

  A mi si que encara hem passa, que cada cop que escolto una canço vostra m’enamoro una mica!

  hem moro de ganes de veure’us aquest vespre al museu!!!!!

 18. Izinu

  El videoclip es brutal!!! Joder.

  Y la canción claramente esta a la altura de lo que esperábamos. La letra casi consigue arrancarme una lagrima y todo… Ahora a escucharla una y otra vez a descubrir todos y cada uno de los detalles que pueda tener.

  ZORIONAK!!

 19. Enric

  Maco el nou anunci d’Estrella Damm… Calia un “product placement” tan descarat? Malgrat tot, m’agrada la cançó.

 20. gemma sfc ( germana de la Ly........bla bla bla bla....)

  No puc deixar de mirar-me’l…Avui no rendiré a la feina!!! jajajajajaja

 21. Chica McCartney / Loretta

  Buf! Per on començar? A veure… guapos, el que es diu guapos, no molt, aquest modelets vermells i barbetes d’Antonio Recio no em motiven gaire, ja ja ja!
  El vídeo genial, les cares de la gent (i les vostres) al veure fugir la núvia, el cop de violí al segurata de l’auditori, la núvia en flames (que heu llegit Els Jocs de la Fam?)… xulíssim, una pena la tarta, jo aquí a règim i vosaltres tirant tartes al terra!
  I la cançó… és veritat que ja venia predisposada a que m’agradés, però és que la melodia m’ha encantat, la tornada especialment, a partir de “que tot era mentida…” no sé solfeig ni res d’això, però a vegades és fàcil predir com sonarà la segona part d’un vers (allò de I V vi IV), però vosaltres sempre sortiu per un altre lloc i això m’encanta.
  I la lletra, l’hauré d’escoltar més cops, però en general penso que no hi estic d’acord… és veritat que quan et vas fent gran les coses que abans t’emocionaven ara ja no ho fan, però sempre pots trobar coses diferents que et toquin per dintre. I jo tinc la vostra edat, no és que sigui una joveneta, però encara em passa, improviso, m’emociono… encara trobo cançons que em fan un nus (no als cuarenta principales, home) però també pot ser hi té a veure no tenir parella ni fills que et porten a una rutina.
  Però cridaré als concerts i la repetiré de memòria com les altres, tampoc estic d’acord amb Armengol i és una de les meves preferides als concerts!
  Que enhorabona! I carai com m’enrollo! Un petonás!

 22. mireia de Barcelona ( ara mes coneguda com la PAD)

  Amics!”!!
  si celebro el meu NO casament vindreu???
  Dani de la Orden + Amics de les Arts = Super Combo !!!!
  Pero…Sempre hi ha un pero …no us deixeu aquests bigotis ….”
  aix !!! quin mal diu l’Armengol”
  POSATS A DEMANAR !!!!!!!!!! volem traje vermell pel concert del Auditori de Lleida

 23. Ana

  Nens ho heu petat!!ho havia de dir!!m’encanta la cançó, m’encanta m’encanta!!M’encanta el ritme, la lletra tot…esta genial nois de veritat!!us ho heu currat moltissim!!i de veritat només de sentir-la les ganes de ballar-la en un concert han augmentat de cop jejejeje 🙂

  I be el videoclip sense paraules!!poder comptar amb el Dani de la Orden es un privilegi!!i els actors sense paraules de veritat!! 🙂 m’ha encantat!!

  Doncs aixó nois moltissimes felicitats!!
  Fins aviat!!
  Ana Giménez

 24. Manu

  Mooooolt gran, aquest video i la cançó!! Sou uns cracks!!!!Felicitats!!!
  Escoltar les vostres cançons sempre em fa sentir com a casa…I això us dic com a estrangera!
  Molts “records alemanys” cap al meu país preferit!

 25. Desi

  A l’alçada com era d’esperar!! Molt xula la cançó.
  Que llarg fins al 8 d’abril… A veure si fèu algun concert per la Plana de Vic!!

 26. Marta (a)

  Uau!
  És el que porto repetint des de les set del matí. I mira que em costa enganxar-me a una cançó des del primer moment d’escoltar-la, doncs ho heu aconseguit. (reconec que amb l’espècies vaig haver d’escoltar més d’un i dos cops el monsieur costeau per fer-me’l meu…)
  Que no ens passa això d’emocionar-nos amb la música? Va home, va! (de la resta que dieu no penso rebatre perquè sortiria perdent…). Heu aconseguit un ritme molt fresc i directe, felicitats!
  I si, darrera la melodia positiva hi ha un Bazinga! i dels grans!
  Ara a seguir fent compte enrera pel dia 8 d’abril i esperant que la resta de temes ens posin la pell de gallina com aquest.
  Nois, com xalarem als concerts!!!

  pd. els uniformes vermells són la vestimenta oficial del grup a partir d’ara??? 😉

  Petons a tots!!!
  Marta (a)

 27. Celia

  M’encanta! M’identifico molt!! Us veig a l’Auditori de St Cugat el 23/05!!! ja hi ha ganes! Q tenim les entrades de primera fila!!! Felicitats pel nou disc!!

 28. Paula

  L’espera ha valgut la pena, moltes felicitats nois, m’ha encantat! Una passada!!!
  La lletra, com sempre, m’ha atrapat 🙂
  I el videoclip fantàstic!! Molt divertit!
  Quines ganes que traieu ja el disc!! Que arribi ja el 8 d’abril!!!

 29. Laia!

  Aiiiii!!! Quines ganes del disc, m’ha encantat mooooooolt la cançó! Espero que hi hagi moltes més novetats ben aviat, se us trobava a faltar!

 30. Iñaki

  Desde Euskadi. Nos ha gustado mucho… nos siguen gustando mucho. Eskerrik asko… hasta pronto!!!!!!

 31. Glòria

  Quantes veritats com a punys!!! Que aquesta setmana en faig 26 i d’aquí 2 mesos el meu xicot en fa 30, que potser a mi encara em passa però a ell ja li comença a pesar… Espero que les altres cançons siguin més optimistes, sempre acabem fent-nos palles (mentals!) amb les vostres lletres i no sé si m’acaba d’agradar…

  I quin videoclip, he al·lucinat, quanta acció de bon matí i sense esmorzar!!!

 32. Marta (I love Amics de les arts)

  Hola Amics!!!

  Buaaaaaaaaaaaaaaah!!!!! He al·lucinat amb el single i el videoclip! Quin ritme i ganes de ballar de cop i volta!!!! El videoclip està molt ben fet i mola moltíssim! Moltes felicitats a tot l’equip!

  Per cert, els trajes vermells és un homenatge al traje que va portar el Messi a la pilota d’or? Hahaha

  Amb moltes ganes d’escoltar la resta del disc!!! 🙂

 33. Berta

  m’ha encantat la cançó ja d’entrada!! I el video és molt original, m’agrada molt com us ha quedat! Felicitats Amics i també al Dani de la Orden per la seva feina! Amb moltes ganes ja de sentir la resta del CD i veure’us en directe de nou!! Fins aviat!!

 34. Carla Maya (Amigues dels Amics)

  M’encanta!!!!!
  La cançó m’ha enamorat des de la primera nota!
  I el vídeo és boníssim! M’encanta de veritat!

 35. Oriol

  Fantàstic nois!!! Meravellós!!! Increíble!!! Amb moltes ganes de sentir la resta de cançons. Ja que jo també, vull dir, que: “Només entrar hi ha sempre el dinosaure”.

 36. Maria

  Brutal! Brutal! Brutal!
  Sou els cracks! els millors de tots! Ara entenc perquè he estat tot el matí a la uni ballant i comentant a les amigues que avui estava com esverada! Era perquè nomes d’aixecar-me he obert el mòbil a buscar desesperada la cançó, baixant-la de seguida per no fer tard! M’ha transmés un bon rotllo i una energia que feia dies que no tenia!!!!
  El videoclip fantàstic! Em pixo de riure veient algunes reaccions dels actors i vosaltres, però és molt i molt i molt bo!

  Moles gràcies amics per regalar-nos la vostre música!

 37. Alex G.

  Doneu gust, així de fácil.
  Transmeteu un bon rollo espectacular. La quotidianitat de les vostres lletres lluny de ser “pastisseres” fa que cada un de nosaltres es posi a la pell de cada un dels protagonistes de les vostres cançons.
  Sincerament, tot i que em recordeu una etapa de la meva vida que preferiria no recordar tant, no puc evitar estar “en bucle” amb el vostre tema.

  Seguiu aixi mestres!

 38. AnnaP

  Sou genials!!! Enganxada des del primer moment!
  Conçó amb grans vritats, i el videoclip m’ha encantat!
  comecem amb els concerts!?!?!?! quines ganes d’estiu!!!!

 39. Jordi

  Bonissiiiim! Això promet! La cançó enganxa a la primera. Esperant les següents. Sou molt bons (i la resta dels que us han ajudat també)

 40. Diplodocus

  La idea és genial, molt còmica i a la vegada una situació molt real que ens passa o més ben dit que ja no ens passa en algun moment de la nostra vida…!! I m’encanta com heu reflectit la idea a la cançó, sou impressionants!!!! 😀

  De cantants de bodas esteu fantastics jajajaja feu moltíssima gràcia, sobre tot les vostres mirades… En Ferran es genial, té pinta de ser un tio super divertit!!

  Sempre he pensat que com actors hi teniu molta traça Amics!! Realment m’encanteu i us estimo molt, a mi em passa que m’he enamorat del vostre art!! jajajaj ¡ Fíjate qué cosas !

  Estic impacient per saber més del disc. Teniu un desparpajo i un no se qué que us diferencia dels demés artistes… que fa que sigueu unics!!! Bueno, esque sóc molt fan vostre! jajajaja

  Una forta abraçada Amics!!!
  Osos petons i dinosaures!

  1. Diplodocus

   Vull afegir al meu comentari, que la sensació que he tingut amb la cançó és diferent de quan vaig escoltar per primer cop Monsieur Custó.

   Potser es que la lletra de la cançó de Ja no ens passa és molt més propera a la nostra realitat, no ho sé peró Monsieru mai em va acabar de fer el pes… Aquesta cançó, el videoclip… tot en si té una cosa molt especial i que crec que us farà creixer més!

   Fa molt bona oloreta el disc, i com diu la meva àvia, ” Si güele bien, mejó sabrá”

   Res més, moltes gràcies!!! Petons

 41. Xaviblanch

  Ostres nois, la cançó m’encanta i el clip es brutal. M’agrada aquest só tant compactat que té la cançó sobretot per la feina que fan el Pol i el Ramón que fa que soni molt potent, i també aquestes harmonies vocals de la tornada que ja les tinc ficades dins del cap i tenen intenció de quedar-si una temporada. Ara si que ja no puc esperar al 8 d’Abril per escoltar el disc sencer.
  Enhorabona per la feina!!!

 42. Mireia

  Amics! 😉
  Ja us he comentat ben d’hora ben d’hora ben d’hora que m’encantava la cançó, però després d’escoltar-me-la amb calma no estic massa d’acord amb el què dieu… 😉 jajajaja
  No em crec que ja no us passi res d’això!!
  Perquè ser idealista, aventurer i il.lusionar-te per les coses de la vida no té res a veure amb l’edat, és un tema de caràcter! Hi ha joves amb mentlitat conservadora que des de petitis no els hi passa ( i n’hi ha d’altres d’immadurs que sempre seran nens petits, però això ja és un altre tema! jajaja) i llavors hi ha persones que creiem amb els ideals i les il.usions encara que ens anem fent grans i sempre tindrem l’ànima jove! 😉 , i n’hi ha d’altres, com vosaltres que a més de creure-hi, sabeu posar-hi forma i melodia i els feu realitat… per tant, no hi estic d’acord amb que ja no US passi i que ja no ENS passi!
  És que no em lliga la lletra amb el vostre caràcter..ho sento molt però ho havia de dir…jajajaja! 😉
  Una abraçada! 🙂

 43. Maria Bertolín

  Buf!!! Encara no havia pogut fer un comentari, m’he llevat més d’hora que de costum per poder escoltar i veure el videoclip i poder-me baixar la cançó. I només dir-vos que és genial!! Ja sabeu que us ho diria igualment, però sincerament m’ha encantat des de la primera reproducció!!! En tot el dia la he escoltat unes 40 vegades!! El meu millor amic i jo la hem cantat després de cada classe…etc!! Baja, m’encanta, sens cap dubte una genialitat!!!! I com s’enganxa!!!
  Quin gran dia Amics!!!! 😀

 44. Marina

  M’encanta la cançó i m’encanta el videoclip. Enhorabona per una gran feina!
  Amb ganes de que arribi el 8 d’Abril i poder escoltar tot el disc sencer, que de moment té molt bona pinta. Esperem que aviat ens aneu desvetllant mes cosetes d’aquest super disc.

 45. Sara

  Una cançó genial i un videoclip increïble! A casa ens encanta la lletra, com sempre. Transmeteu molt bé el que pensem i amb aquella ironia del que està a punt per donar una visió optimista a tot! Sou grans, molt grans!

  PD: la núvia en flames, i el placatge que fa al principi, no tenen preu!

 46. Pau H

  M’hi afegeixo a les lloances cap a la Noe. Es tracta d’un tros d’actriu que està demostrant dia rere dia que s’està mereixent tots els èxits que ara està recollint! (i tot això sense parlar de la planta que té! 🙂 )

  És ben clar que quan s’hi ajunten el pa i la gana, no hi ha qui ho freni. I sota el meu parer, unir als Amics amb la Noe i tota la colla d’agents que han ajudat a produir aquest clip no té fre. És brutal. Sou uns cracks. Molt.

 47. Èlia Tell

  Sense paraules. Si això només l’inici del que ens espera al disc, agafem-nos a algun lloc o altre, perquè crec que més d’un ens agafarà alguna cosa el dia 8.
  Felicitats!

 48. Marisa

  Com sempre, uns poetes!
  Com si sapiguéssiu el que passa per molts dels caps de tots nosaltres. En aquesta o altres cançons qui més qui menys… Es sent identificat amb elles!
  M’encanta. Seguiu així de bé!

 49. Esther-sabadell

  Nois, ja us he felicitat per varis canals que el videoclip i la cançó son molt bons , peró no us mentiré:m’ha enganxat després de sentir-la vàries vegades, i , sobretot, després de veure el videoclip. M’imaginava està en un concert, en el moment apoteòsic del arnolfini, cantant i ballant bojament !!!!!!
  Si, ara sí que puc dir que és molt bona, i que , com he llegit en algun comentari, es una cançó que escala cada vegada més optimisme i et fa oblidar tantes veritats juntes….i que no, no estic d’acord amb moltes coses, que a mi encara em passen……la juventut es porta a dintre !!!!! I sempre hi hauran coses que et faran emocionar, potser de manera diferent , peró sempre has de ser una boig i sommiar despert, sino malament !!!!!!

  I que jo us dono els 1000$ a vosaltres, perquè sou vosaltres els que ens feu regirar i ens feu un nus al coll !!!! Proveu d’escoltar-la vosaltres, com si l’haguès fet una altre persona…oi que tinc raó ???

  Vinga, desitjant-vos el millor i que això només ha estat un tastet del que vindrà després, que será impressionant i que ens espera una gira brutal !!!!
  Ahhh, i m’ha encantat veure el pol i al ramón també ( va per ells: m’ha recordat una mica la meva festa ……. Molt guai….;-) )

  Ens veiem demà !!!!!!!!!!!!!!

 50. Gemma-sabadell

  “Amics”, m’ha agradat moltíssim, la cançó i el videoclip……Felicitats, felicitats altre cop! Perquè sou fantàstics i molt bons!….una gran feina!
  I amb moltes ganes de sentir totes les altres noves cançons, per poder cantar, ballar i xalar amb vosaltres i la vostra música. També m’ha agradat molt veure el Pol i el Ramón en el clip, són genials com vosaltres.
  Endavant!

Deixa un comentari