Entre Amics - Noble Art

Us presentem la darrera entrega de la sèrie Entre Amics. Avui amb la cançó “Noble Art”. Què li passa a en David amb la seva parella? En porta alguna de cap? Ens ho explicarà al mig d’un interessant concert de piano.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-bfHk8felb8]

Moltes gràcies David per apuntar-te a l’Entre Amics. Va ser tot un plaer retrobar-te i un luxe comptar amb tu per aquesta iniciativa. També volem agrair a tot l’equip d’Intricate per la seva implicació i professionalitat en el projecte Entre Amics i a discmedi per ajudar-nos a fer-lo possible.

I més notícies! El proper dimarts 11 de març estrenem el videoclip i single de “Ja no ens passa”. Hem estat tot el cap de setmana de rodatge amb l’equip d’Intricate: localitzacions, pa amb nocilla, macarrons i croquetes de la mare d’en Pere Crusafon per aguantar el ritme, vestits fets a mida, una fred que pelava, travellings laterals, uns dancings, llums, càmeres i acció, molta acció (sinó dieu-li a la Noe), 597 reproduccions de Ja no ens passa, molts riures, molts abrics, i moltes abraçades, “tallem, repetim, és bona”, maquillatge i maquilladores, homes forçuts que fan anar màquines fines, “nois que s’acabava la llum”, 3 generadors funcionant a tota vela, l’home del megàfon, 40 professionals d’Intricate fent més hores que un rellotge i amb més ganes que mai, més de 50 extres vinguts de tot arreu i tres actorassos, la Noemí Costa, en Pau Roca i en Javi Jiménez sota la direcció del gran Dani de la Orden. El resultat? Aquest 11 de març.

Salut i fotogrames!

Apunta’t a la newsletter