Captura de pantalla 2014-03-28 a les 07.47.36
Amics,
per acabar la setmana us deixem amb un vídeo que ens fa molta il·lusió publicar. Un vídeo sobre els dos homes que sempre són allà, que toquen i canten amb nosaltres però que mai parlen a les entrevistes. Sí, sí. Són en Pol i en Ramon. Què n’opinen de les noves cançons? Com han afrontat el procés creatiu? Totes les respostes a les vostres preguntes (o no) en aquesta petita peça gravada durant la nostra estada a Estudis Ground. Esperem que us agradi.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ucellxHr1e0]

A més a més, recordeu que ja s’ha confirmat el primer concert d’aquesta gira a València. El 15 de maig serem al Jerusalem Club (oh yeah!). Les entrades (les primeres tenen descomptes especials) aquí. I per si València us queda lluny (que també podria ser), visiteu l’agenda de concerts. Per cert, si volieu venir a Girona, Reus o Sant Cugat (primer dia) ja heu fet tard! SOLD OUT! Immens. Gràcies a tots.

Salut!

Apunta’t a la newsletter