Ja no ens passa bloc

Amics, per tots aquells que ens heu demanat els acord de JA NO ENS PASSA i per tots aquells que ja heu començat a penjar versions de la cançó al youtube (cosa que ens encaaanta! i us hi animem fervorosament des d’aquí!).  Us deixem el xifrat de la cançó en el pdf adjunt: Ja no ens passa acords

AGENDA

I seguim amb l’agenda d’Els Amics. Aquests dies s’han confirmat dos nous festivals. A finals de juny serem al Festival Jiwapop de Montcada i Reixach (27, 28, 29 de juny). Un festival que arranca la seva primera edició amb moltíssimes ganes i que combinarà música, conferències, talleres i exposicions en un marc de sostenibilitat i consciència! Des d’aquí molta sort jiwapops! Entrades aquí.

I el Festival Harmonies, un festival de música i d’arts escèniques al cor de Torroella de Montgrí. Hi serem el dimecres 10 de setembre a l’auditori teatre Espai Ter a les 22:00h. Entrades aquí.

Recordar-vos també que el 5 de juny passarem per Madrid a la mítica Sala Galileo Galilei. Si us hi voleu escapar o sou de per allí. Ja ho sabeu, ens hi trobareu a partir de les 21:00h. Entrades disponibles aquí.

I si passeu pel núvol, el senyor iTunes ja ha posat el disc en Pre-order. Vols ser el primer en sentir el disc el dimarts 8 d’abril? L’enllaç aquí.

I abans de marxar, agrair-vos la gran acollida que està tenint el videoclip! Ja ha superat les 100.000! I per a celebrar-ho aquest divendres podreu veure al bloc el Making of! o altrament dit “el com es va fer”.

Salut i música!

 

Apunta’t a la newsletter