img_post_novaweb

Ja feia temps que teníem al cap fer un canvi a la nostra pàgina. Però no volíem que fos només un rentat de cara, volíem reestructurar-ho tot per fer un lloc web més organitzat, dinàmic i sobretot intercatiu.. Després de treballar durant mesos colze a colze amb la gent d’Artic Studio avui ja podem dir que ho hem aconseguit. I no patiu perquè el BLOC continua sent la secció estrella, el lloc on les notícies correran dia sí i dia també. Però a partir d’ara també podreu comentar coses sobre les cançons, els discos, les seccions… Hem integrat les principals xarxes social a la web per fer que aquesta s’actualitzi constantment. No us caldrà tenir Instagram, per exemple, per seguir les cròniques fotogràfiques en dia de concert! Hi ha moltíssimes novetats però no les desvetllarem nosaltres. És molt millor que entreu vosaltres mateixos, que exploreu i, si al final us ve de gust, ens deixeu un comentari en aquest post explicant la vostra experiència. S’accepten propostes i crítiques.

Ah! I des d’aquí volem enviar una gran abraçada a la Laia Marquès, que ens ha ajudat durant tots aquests anys amb la web fent una feina fantàstica. Gràcies i fins ben aviat!

PD: Avui és un superdilluns! Pròxima connexió a les 14:00h en directe des d’Estudis Ground per inaugurar oficialment la web i desvetllar la data i el nom del nou disc.

Salut!

Apunta’t a la newsletter