tenim dret1

Amics, moltíssimes gràcies pel Premi Enderrock a Millor DVD pel Tenim dret a fer l’animal. Va ser una sort poder enregistrar el darrer concert de la gira Espècies per catalogar a la sala Razzmatazz i ara, un any més més tard, ens arribar aquest regal! Des d’aquí volem agrair a tota la gent de Mediapro, Discmedi i a en Ferran Conangla per ajudar-nos a fer realitat aquest CD/DVD i a tot vosaltres per escollir-lo. Gràcies! El dijous dia 13 de març serem al Teatre Municipal de Girona per a recollir el guardó i felicitar a tota la resta de guanyadors  d’aquest edició!

seguint l'Ibai

Seguint a l’Ibai cap a la sessió de fotos.

I nosaltres seguim amb la carrera de fons pel llançament de “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure“. Ahir dimecres ens vam escapar amb l’Ibai Acevedo a Sitges, a un lloc remot on les carreteres fan pendent, on els arbres es mengen l’asfalt i on els ametllers florits omplen els camps. Va ser tota una descoberta.

I això no para. Aquest cap de setmana gravarem el videoclip de “Ja no ens passa“. En Dani de la Orden i tot l’equip d’Intricate ja ho tenen tot apunt. Seran dos dies de rodatge intensos i aquest cop, amb molta gent mobilitzada per  a l’ocasió. De moment no us desvetllarem res però alguna foto caurà al llarg del cap de setmana a l’instagram d’Els Amics. L’estrena oficial del videoclip la farem a la web el dia 11 de març i seguidament el presentarem dins del Festival Strenes el dia 14 de març a les 20:00h al museu del Cinema de Girona.

I finalment aquest proper dimarts tanquem el cicle d’Entre Amics. Ens falta el darrer capítol, el de l’Eduard. Amb qui es trobarà? De què parlaran? Aquest dimarts a la web.

I fins aquí les notícies.

Salut i discos!

 

Apunta’t a la newsletter