nou_disc_dinosaure

 

 

Amics,
continuem amb el nostre particular superdilluns. Després d’estrenar la web, arriben les notícies més esperades del dia.

1. Ja tenim el títol del nou disc. Senyores i senyors, el quart disc d’estudi d’Els Amics de les Arts es dirà “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” i inclourà un número encara indeterminat de cançons. A l’estudi n’estem gravant 15 i ho estem fent com si hi haguessin d’anar totes però al final farem una sel·lecció de 10? 12? Ja es veurà.

2. Tot està anant sobre rodes amb la gravació així que ja us podem confirmar (el productor, en Ferran Conangla, ens fa que sí amb el cap) que el disc veurà la llum el proper dimarts 8 d’abril de 2014. Apunteu bé la data a l’agenda. Falten 65 dies pel 8-A. A simple vista semblen molts dies però encara hem de fer molta feina.

Llista de coses-a-fer:

a) Acabar d’enregistrar el disc (important, perquè sinó ja em diràs)
b) Parlar amb l’Ibai perquè ens tiri unes fotos xules xules on quedem ben guapos. (Això vol dir deixar de menjar xocolata i anar a fer piscines.)
c) En Conangla mesclarà i masteritzarà la criatura.
d) Començar a preparar l’espectacle en directe. Sí senyors, ”Tenim un mono de cavall” de pujar a l’escenari. Ja estem fent repertoris compulsivament mentre dinem. Torna el gran problema de cada gira: Quines deixem a fora?
e) Enregistrar el videoclip de la cançó “Ja no ens passa” amb en Dani de la Orden. En Dani té idees per donar i per vendre. Ens ha fet una proposta molt guapa de videoclip.

I fins aquí el superdilluns. Seguim amb la gravació! A la nit llegirem tots els vostres comentaris sobre els posts d’avui!
Salut i que passin coses!

Apunta’t a la newsletter