promomadrid
Amics,
ja podem anunciar una nova data de la gira 2014. El dijous 5 de juny a les 21.00 presentarem “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” a la Sala Galileo Galilei de Madrid. L’any passat vam tenir el gust de tocar en dos llocs mítics com la Sala Sol i el Teatro Lara i la resposta va ser cada cop millor. Conquerir la Sala Galileo Galilei és el nou repte. Ens hi acompanyareu? 

Per cert, parlant de concerts… Pel concert de Girona el 30 de maig dins el marc del Festival Strenes només queden 3 entrades lliures per emplenar tota la Sala Gran de l’Auditori. Un gràcies immens per Girona (que MAI falla). Ah! també heu de saber, que l’Strenes acollirà la presentació en societat del videoclip de Ja no ens passa (el single del nou disc). Es farà al Museu del Cinema de Girona el dia 14 de març a les 20.00. Serà gratuït però amb aforament limitat. I estarà bé.! Hi serem nosaltres acompanyats per en Dani de la Orden i a part del clip veurem un making of amb imatges inèdites. Guai no?

Captura de pantalla 2014-02-17 a les 22.02.21

I després de la bona rebuda la setmana passada, avui continuem amb un nou capítol de la sèrie Entre Amics. Si la setmana passada teníem en Josep Maria Pou parlant amb en Joan Enric sobre apuntadors que de cop i volta desapareixen per art de màgia, aquesta setmana tenim en Ferran amb l’Emma Vilarasau. Museu d’Història Natural? De què anirà aquesta cançó? De què parlaran? Sou a un PLAY de saber-ho però ja avancem que conté pistes sobre el títol del disc…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=B8yQaKGapnY]

Un altre cop ens agradaria deixar clar que ens sentim super afortunats que actors i actrius de primera línia hagin volgut participar en aquesta sèrie amb nosaltres. Gràcies Emma per deixar-nos un bocí del teu gran talent!

I fins aquí el post d’avui. Nosaltres ja som a la recta, recta final de l’estudi. Últims retocs a Estudis Ground i ja només quedarà mesclar i masteritzar perquè “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure” sigui una realitat.

Salut!

Apunta’t a la newsletter