Captura de pantalla 2014-02-25 a les 07.02.12
Amics,
ja estem a la fase de mescles del disc. En Mr. Conangla està nit i dia escoltant les cançons…que si puja uns cèntims la guitarra, que si baixa un pensament el piano, que si puja les veus un xic a la tornada…infinitat de variables que s’han de posar a lloc fins a arribar a la cançó acabada. I no n’hi ha una sinó una dotzena per mesclar o sigui que a poc a poc i bona lletra. Ànims Conangla.

Mentrestant, nosaltres no parem quiets i ens hem trobat Entre Amics amb l’Aina Clotet. Dani vs Aina en una pista d’squash. Què els ha deixat de passar? Avui desvetllarem alguna cosa de “Ja no ens passa“, el que serà el primer single de “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sdXxIgsE66g]

Moltes gràcies Aina per seguir-nos el joc! Va ser fantàstic treballar amb tu. Esperem poder repetir algun dia!

Abans de marxar dir-vos que ahir vam sortir al TN Migdia. Si us ho vàreu perdre podeu veure la peçen aquest link.

I res més. Ben aviat posarem nous concerts confirmats a l’agenda d’Els Amics.

Salut i cançons!

 

Apunta’t a la newsletter