Captura de pantalla 2014-02-10 a les 21.07.48

Amics,
ja hem passat l’equador de la gravació. Amb l’arribada de les veus, les cançons es van posant a lloc de mica en mica. Aquests dies estan passant mil-i-una coses a Estudis Ground i la gran majoria són boníssimes. Ens està costant molt no desvetllar coses! És tan difícil això de dir sense acabar de dir del tot… Per sort, avui és un dia d’aquells que n’expliquem una i de ben grossa. Hem fet uns vídeos amb quatre amics. Una sèrie que hem titulat Entre Amics i que consta de quatre petits episodis que es titulen igual que quatre de les cançons que apareixeran a Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure, el nou disc que publicarem a l’abril. Comencem amb un convidat de luxe:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=N-iCSEimN3Y]

Com acaba la història? Què li va passar a l’apuntador? Quina és la relació exacta entre el vídeo i la cançó? És una història inventada o és real?

Des d’aquí volem donar les gràcies a en Josep Maria Pou per col·laborar amb nosaltres en aquesta  aventura. Va ser un plaer i un gran honor tenir-lo al set de rodatge i poder dinar amb ell parlant de teatre, pel·lícules, sèries, música i descobrint un bon grapat d’anècdotes impressionants.  També volem donar les gràcies a Pere Crusafon i la gent d’Intricate Productions per aquest treball tan fantàstic de producció.

Salut!

 

Apunta’t a la newsletter