[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TySWotyyLw8]

Amics, avui volem recordar a les tres Louisianes. Tres versions de Louisiana o els camps de cotó que han derivat de la cançó original que surt a Espècies per catalogar.

La primera és la versió acústica que vam fer al final del concert Tenim dret a fer l’animal el 15 de març a Razz. Aquesta va ser la darrera cançó que va sonar de la gira Espècies per catalogar.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=b5uGMtJ0qRs]

La segona és la versió espectacular que va fer l’Orfeó Català sota de la direcció d’en Josep Vila al Palau de la Música en el centenari del tradicional concert de Sant Esteve aquest desembre passat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2aaoDkxOvhM]

I finalment la tercera Louisiana, la sensible i delicada interpretació de l’Andrea Motis, en Joan Chamorro i en Josep Travé al concert que van fer a Luz de Gas el maig de 2013.

I seguim. Gràcies de nou a tots per la vostra confiança. La vostra gran resposta en els primers concerts de presentació del nou disc ens dóna moltes piles en aquesta recta final de preparació del disc. Sabem que ens esteu esperant i això ens motiva.

Lleida. El primer concert de la gira per fi ja ha sortit a la venda. Serà el 9 de maig al Teatre Enric Granados de Lleida. Si voleu ser els primers en sentir el nou disc  ja ho sabeu, Lleida us espera!

Reus. El dilluns passat es van posar a la venda les entrades pel segon concert de la gira que farem al Teatre Fortuny de Reus. Les entrades disponibles aquí.

Sant Cugat. Gràcies a la bona rebuda del primer concert al Teatre-Auditori de Sant Cugat que farem el proper 22 de maig, l’organització del Teatre ha anunciat un segon concert pel divendres 23 de maig. Entrades ja a la venda aquí.

Manresa. El 29 de maig serem al Teatre Kursaal de Manresa presentant el nou disc. Entrades aquí.

Girona. I finalment passarem per l’Auditori de Girona dins del marc del Festival Strenes. Entrades aquí.

Més coses. Ara sí! A finals d’aquest mes de gener entrem a gravar el nou disc als Estudis Ground de Cornellà de Terri (altrament dit, a can Jaume Figueres). Falten dues setmanes per la gran data. Estem comptant el dies. Ah! I aviat ja tindrem enllestida la nova web. La gent d’Artic Studio, en Gerard Yanes i en Marc Mascort estan treballant a contrarellotge per arribar a la data. A nosaltres ens encanta el que han fet. És una web on fàcilment es veu tota l’activitat d’Els Amics a les xarxes socials, on tot (i diem tot!) es pot comentar i on la informació és més accessible que mai. Ja veureu! Esperem que us agradi tant com a nosaltres.

I fins aquí les notícies.

Salut a tots!

Apunta’t a la newsletter