estudi3_Fotor
Amics,
ja som a Estudis Ground de Cornellà del Terri enregistrant el nou disc! Estem com a casa: estufes enceses, la vista hivernal dels arbres des de la finestra de la sala de gravació, galetes, xocolatines i cafès que corren com l’aigua. (És una expressió que probablement ningú de vosaltres haurà sentit però si penseu en l’aigua que ingeriu i ho convertiu en cafè és molt de cafè… cafè a raig, cafè a manta, una font de cafè, pluja de cafè, diluvi de cafè… Totes les metàfores es quedarien curtes… Va, parem que la broma no dóna per tant).

Foto de família amb en Ferran Conangla

Foto de família (aquell riure que mai saps ben bé com has d’arquejar la boca)

Total, que ahir vam començar a gravar les primeres cançons. Estem tocant tots alhora per captar l’ànima del tema però centrant-nos especialment en la bateria, el baix i el piano. Aquesta serà la base per afegir després les guitarres, veus, percussions, bases còsmiques i altres efectes secundaris.

Més coses. Ja estem treballant amb el videoclip del single del disc! De moment, us podem avançar que la cançó es diu “Ja no ens passa”. Ah! I que el director de luxe és ni més ni menys que en Dani de la Orden. El director de Barcelona Nit d’Estiu ja està treballant colze a colze amb la gent d’Intricate Productions.

Aquí no s’acaben les bones notícies. Dilluns 3 de febrer entra en funcionament la nova web (Iuju!) i aquell mateix dia desvetllarem el títol i la data de sortida del nou disc. (Us preguntareu per què això està en negreta… Doncs perquè és important. Hi ha gent que opta per posar majúscules però no queda tan senyor).

foraestudi

I res més. A partir d’ara ens trobareu fent petites actualitzacions a Twitter, Facebook i Instagram amb el dia a dia de l’estudi.

Salut!!!

Apunta’t a la newsletter