Dilluns ens connectem online per dir el títol del disc i data llançament

Dilluns ens connectem online per dir el títol del disc i data llançament

Amics, aquest dilluns estrenarem nova web i per celebrar-ho farem una connexió en directe des de l’estudi. Aquesta serà una novetat de la nova gira. Sempre que poguem i tinguem connexió wifi en els teatres aprofitarem per connectar-nos amb vosaltres i explicar com es presenta la nit

A nivell tècnic tot està apunt per a la connexió. En Marc, el nostre informàtic, ens ha dit que tenim 1MB de pujada (que justeja una mica perquè anem amb ràdio-wifi però que màgicament és possible fer la connexió). Ja està treballant en una antena wifi feta per a amplificar la senyal.

Recordeu doncs, dilluns a les 07:00 estrenem web i a les 14:00h connexió online des de Cornellà del Terri

Salut i wifi!

Apunta’t a la newsletter