Concert final de la gira Espècies (Tenim dret a fer l'animal). (Foto: Blautinta)

Moment del concert “Tenim dret a fer l’animal” del final de gira de l’Espècies  emès pel 33/TV3 (foto:blautinta)

Bona entrada d’any a tothom!

Per nosaltres han estat unes festes de Nadal amb moltes alegries. Com ja sabeu el passat diumenge 29 de desembre pel 33 i en reemissió el 3 de gener per TV3 vam poder reviure el concert de final de gira de l’Espècies per catalogar. Gràcies a tots per compartir l’emissió amb nosaltres via twitter i facebook. Era un plaer veure el directe i al costat llegir els vostres comentaris. Després l’Orfeó Català ens va regalar una versió absolutament deliciosa de Louisiana o els camps de cotó en el centenari del concert de Sant Esteve del Palau de la Música. Des d’aquí gràcies a l’Orfeó per revisitar-la! I finalment, durant la nit de reis, vam veure l’Home que treballa fent de gos fent de les seves amb la Família Irreal per TV3.

I després de la petita parada nadalenca, nosaltres ja hem posat la cinquena amb l’objectiu de gravar el disc a finals d’aquest mes. La nostra feina diària és tocar i retocar els temes una vegada i una altra: que si allarguem l’acord, que si marquem els cops, que si el final l’acaba el baix sol o amb el hammond, que si aquesta la toquem a 125 o a la pugem a 130, que si canviem aquesta frase, que si posem una segona veu i un llarg etcètera de matisos que no s’acaben mai. Aquest és un dels moments més dolços de fer un disc. Quan ja tens la casa aixecada i ja estàs ultimant la decoració. No pararies d’afegir o treure coses però arriba un moment que has de parar, per salut. I aquest moment és quan entrem a gravar. Hi ha ganes, moltes ganes. Ja fa dies que les cançons conviuen amb nosaltres i ens morim de ganes de presentar-vos-les

I finalment agrair el vostre suport en els primers concerts de la nova gira:

1- L’equip de l’Auditori de Sant Cugat ens ha comunicat que gràcies a la bona resposta del públic s’obrirà un segon concert l’endemà, el divendres 23 de maig. Les entrades estaran disponibles al llarg del dia d’avui a la web de l’auditori. Quan sapiguem l’hora en què es posen a la venda us ho comunicarem pel bloc, facebook i twitter. Estigueu atents!

2- La gent de Girona també ha respost amb força i queden les últimes entrades a la venda pel concert de presentació del nou disc que farem el divendres 30 de maig en el marc del Festival Strenes.

3- La gent de Manresa també estan al peu del canó. El Teatre Kursaal presenta un aforament immillorables per donar la benvinguda al nou disc el dijous 29 de maig. Si ens hi voleu acompanyar podeu trobar entrades aquí.

4- Confirmat! El proper dilluns 13 de gener via web i a les taquilles del Teatre Fortuny de Reus es posen a la venda les entrades pel concert que farem el 17 de maig.

5- I quan tinguem notícies de les entrades pel “primer” concert de la nova gira a l’Enric Granados de Lleida també us ho farem saber.

Salut i música!

Apunta’t a la newsletter