Els Amics amb en Pol i en Ramon sota una pluja bastant estranya de fulles seques. Foto: Ibai Acevedo

Els Amics amb en Pol i en Ramon sota una pluja bastant estranya de fulles seques. Foto: Ibai Acevedo

Amics,
un petit post per desitjar-vos que passeu tots unes Bones Festes. Que aquestes dues setmanes us serveixin per carregar piles de cares a l’any que ja tenim a tocar. Si aquests dies voleu una ració d’Amics recordeu que ens podreu trobar a la televisió! Com? On? Aquí!

– El dia de Sant Esteve l’Orfeó Català interpretarà Louisiana o els camps de cotó al Palau de la Música. Podreu veure el concert el mateix dia 26 a les 19.00. Si aquell dia se us entravessa un canaló i esteu dormint podreu veure la repetició el dia 27 a la nit pel 33.

– El dia 29 de desembre podreu veure “Tenim dret a fer l’animal” al 33. El concert final de la gira Espècies per catalogar s’emetrà a les 21.45. Si feu com les gallines i a aquella hora ja dormiu, no patiu. El dia 3 de gener es tornarà a repetir a les 10.45 per TV3.

Ens llegim al 2014! Serem a les portes de gravar un nou disc i de començar una nova gira. S’acosta un any apassionant, no?

Salut!

 

Apunta’t a la newsletter