concert

Amics, primer de tot, moltes gràcies per la bona rebuda que han tingut les entrades exclusives que es van posar ahir a la venda únicament pel bloc. Els teatres de Girona i Sant Cugat ens van oferir la possibilitat de posar a disposició exclusiva dels seguidors entrades un dia abans de la venda oficial que comença avui per a Girona i demà dimecres per a Sant Cugat. Sabem que molts de vosaltres avui volieu poder escollir d’entre tot l’aforament possible del teatre però malauradament nosaltres tampoc hem pogut escollir els seient disponibles per a aquesta acció 2.0. Molta gent també ens preguntava al llarg del dia d’ahir, un cop exhaurides les 300 entrades per a cada auditori, si quedaven entrades a la venda. I la resposta és #SÍSÍ i es posen a la venda oficialment avui (i pensareu, nois quin merder no? …ahir eren d’estranquis, avui són oficial…i demà seran de revenda…no ens ho podrieu posar més fàcil al seguidor? Doncs vist en perpectiva, com diria la cançó, potser la pròxima vegada anirem més al gra). També ens ha arribat que algú  va aconseguir comprar entrades a l’Auditori de Sant Cugat ahir. Hem parlat directament amb el teatre auditori i ens han dit que va ser un error informàtic per part seva ja que eren entrades només disponibles pels seus abonats.

Resumint:

Concert a l’Auditori de Girona el divendres 30 de maig a les 21h.  (DISPONIBLES AVUI A PARTIR DE LES 12h)

Concert a l’Auditori de Sant Cugat el dijous 22 de maig. (DISPONIBLES DEMÀ A LES 9h)

I volem aprofitar el post per donar-vos una molt bona notícia. Agafeu l’agenda. El diumenge 29 de desembre a les 21:45h, després del Nadal i de Sant Esteve i ja enfocant la recta final de l’any arriba el mític concert “Tenim dret a fer l’animalpel canal 33.  El 29 d’aquest mes podreu reviure el final de gira d’Espècies per catalogar!

 I per anar fent boca aquí un petit tast molt sucós:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6JJzsA7i1XQ]

Apunta’t a la newsletter