Amics Ibai Terri 4

Amics, tornem a la càrrega amb el bloc per explicar-vos les nostres aventures a l’stage final de preparació del nou disc i per informar-vos que avui es posen a la venda les primeres entrades de la gira 2014. Comencem!

Estudis Ground ha acabat sent com una petita cabana enmig del no res. El lloc on vas per allunyar-te quan només vols pensar en una sola cosa. Del 10 al 12 de desembre vam fer parada, assaig i fonda a Cornellà de Terri per acabar de perfilar el nou disc. 3 dies, 7 àpats, 10 dutxes calentes, 2 dutxes fredes, 1 pot de Nutella familiar, 10-12 hores de son (entre les dues nits), 88 bromes dolentes, 1 de bona, 83 cables, 21 pedals, 3 cordes petades i 3.224 cops de bombo després ja podem dir que tenim 15 cançons amb cara i ulls. Ara només falta gravar-les per poder-les mirar a totes per igual i decidir quines passen a formar part del disc. El dimarts 10 i el dimecres 11 vam tenir la visita d’il·lustres amics dels Amics com en Kurti (que va tornar a filtrar informació… A partir d’ara li podeu dir Julian), en Xirgu, l’Ibai Acevedo (que disparava una foto per cada nota que cantàvem) i, evidentment, en Ferran Conangla que gravava les sessions, corregia i prenia notes de cares a la gravació final.

El 12 vam rebre la visita de diferents mitjans de comunicació. Ens va anar molt bé tenir públic per un dia. Al principi estàvem tots bastant nerviosos però va acabar sent tan divertit que vam fer 5 cançons enlloc de les 4 inicialment previstes. Aquí teniu les primeres impressions sobre les cançons. Podeu llegir dues cròniques que van fer alguns dels periodistes convidats aquí (Esteban Linés de La Vanguardia) i aquí (Xavi Castillón d’El Punt). Senyores i senyors, hem acabat l’últim tram de preproducció del disc. Tornant de vacances… alea jacta est!

Ah! Last but NOT least… Avui es posen a la venda les primeres entrades de la nova gira. Com ja sabeu, les primeres dates confirmades són: 9 de maig – Teatre Enric Granados de Lleida 17 de maig – Teatre Fortuny de Reus 22 de maig – Teatre Auditori de Sant Cugat 28 de maig – Teatre Kursaal de Manresa 30 de maig – Auditori de Girona Avui podeu aconseguir (en exclusiva!) les primeres 300 entrades pels concerts de Sant Cugat i Girona. La venda començarà aproximadament a les 10.00 a través d’aquest enllaç. A partir de demà ja es podran comprar a través dels canals habituals.

Les entrades per Lleida, Reus i Manresa sortiran a la venda al gener.

Una abraçada ben forta a tots i gràcies de nou pels vostres comentaris de suport!

Apunta’t a la newsletter