Captura de pantalla 2013-06-17 a las 23.22.55

Amics, notícia d’última hora. Els Amics de les Arts avui dilluns hem assistit a la gala d’entrega dels 5ès Premis UFI celebrada en el Nuevo Teatro Alcalá de Madrid. La molt bona notícia és que hem guanyat el Premio de la Música Independiente a “mejor álbum cantado en catalán“. Moltíssimes gràcies a tots per fer-ho possible. Gràcies, de veritat, per portar-nos tan lluny amb el disc  Espècies per catalogar.

I ara sí. Tanquem el bloc per centrar-nos en fer cançons i en explicar noves històries. Us trobarem a faltar durant aquests mesos de creació però sabem que estareu allà per quan tornem amb força. Mentrestant us deixem amb el nostre estimat disc de directe CD/DVD “Tenim dret a fer l’animal” (botigues, itunes, i ja a spotify), i amb el videoclip de la cançó oficial que hem fet pel Mundial de BCN2013 d’aquest proper juliol: “La ciutat entre dos blaus” / “The city between blue and blue“.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Kd5JIaFfioc]

I la versió en anglès:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VUW0ERcGXI0]

Felicitat per tots!

Apunta’t a la newsletter