Els-Amics-de-les-Arts-Portada-CD-Tenim-dret-a-fer-lAnimal
Amics,
avui és un gran dia. Ja ha sortit a la venda el CD-DVD “Tenim dret a fer l’animal”. Hi trobareu les imatges i l’àudio del nostre concert a Razzmatazz el passat 15 de març. Estem molt contents de poder deixar constància audiovisual del que ha estat aquesta gira. Esperem que el trobeu representatiu del que hem viscut tots plegats aquest últim any. És un epíleg perfecte per fer un punt i a part.

Avui és l’últim post de la temporada. Ens repetim com l’all i us ho hem dit mil vegades però gràcies a tots pel suport durant tota aquesta aventura anomenada “Espècies per catalogar”.  Des dels que jugaveu a posar noms pel disc a finals de 2011 fins als que heu escrit M’he catalogats passant per tots els que heu vingut a cantar amb nosaltres als teatres, festivals, auditoris, festes majors… Heu estat allà sempre.

Un plaer. Salpem. Adéu a tothom!

 

 

 

Apunta’t a la newsletter