Els Amics de les Arts Portada CD Tenim dret a fer l'AnimalAmics, molts ens heu demanat més imatges del DVD i com que no sabem dir que no, avui us deixem un videoclip la versió íntegra de L’home que dobla en Bruce Willis.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XGLytPudJss]

Pels més despistats que sapigueu que aquest video forma part del primer disc de directe d’Els Amics de les ArtsTENIM DRET A FER L’ANIMAL (CD+DVD) enregistrat el passat 15 de març a la sala Razzamatazz.

El podreu trobar a les botigues a partir del dimarts 28 de maig. Tal com us vam anunciar a la web sortirà en dos formats: un compacte, que inclou el CD del directe i el DVD del concert i un format col·leccionista que inclourà també un llibret amb les cròniques de cada concert de la gira.

Queden menys de dues setmanes pel llançament. Pels que vulgueu comprar el CD (ull! només el CD) en digital ja ha començat la campanya de prereserves a l’iTunes. Ho podeu fer des d’aquí. El trobareu a preu superreduït de 5,99€ tot el disc.

Salut!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xcMzoA9A8yw]

Apunta’t a la newsletter