La criatura

Amics, ja tenim la criatura a casa. Després de mesos de gestació ja està: el CD de directe i el DVD ja són aquí. A nosaltres ens agrada molt com ha quedat: el seu tacte, el color blanc amb el contrast dels colors del collage, les fotos d’instagram per tot arreu, les cròniques de tots els concerts, el CD amb 15 cançons (l’hem aprofitat al màxim, ja no n’hi cabien més) i el DVD amb les 20 cançons del concert. I dimarts ja estarà a totes les botigues. Esperem que us agradi tan com a nosaltres. Si algú està impacient us recordem que el podeu  pre-reservar a la botigueta online d’Els Amics, o a les botigues de tota la vida: Fnac, Abacus, Corte Inglés i a iTunes. Ja ho veieu, n’hi ha per donar i per vendre.

I un bona notícia. La cançó del Mundial de Natació de Barcelona 2013 ja està entregada a l’organització. El títol que hem posat a la cançó és La ciutat entre els dos blaus. Com ja sabeu hem fet una versió en català i una altra en anglès. Serà la primera vegada que Els Amics de les Arts cantem en anglès! Quan tinguem més informació de la data de publicació de la cançó us ho fem saber. De moment la setmana vinent anirem a gravar la nostra participació en el clip promocional del mundial. Música i aigua. Això promet!

I més coses, dimarts vinent, 28 de maig a les 19h, l’Eduard serà a l’Auditori Centre Cultural de Can Fabra (Biblioteca Can Fabra) al Carrer del Segre 24-32, fent una xerrada que porta per títol Els Amics de les Arts, un salt amb xarxa, on parlarà de la implicació del grup amb internet des dels seus origens fins a l’actualitat.

I finalment recordar-vos lo dels premis a finalistes de l’UFI. A primera vista sembla una mica complicat votar però hem vist, pels comentaris al bloc, que algú ho ha aconseguit fer. Gràcies de nou! Recordeu que només es pot votar un cop per persona i teniu quinze dies per fer-ho, del 23 de maig fins al 9 de juny. Els passos són aquests:

1. Cliqueu a la rodona de dalt a la dreta de la web d’UFI que diu “Registrate“.
2. Entres el teu nomcorreut’inventes un password i valides el codi de verificació de costat.
3. Ves al teu correu i clicka al link que t’han envit per a confirmar que t’has registrat correctament. Sobretot, si no has rebut cap correu d’UFI a la bústia d’entrada revisa el teu correu Brossa ( Spam). Potser el tens allí.
4. I el més important. Com voto? Doncs has d’anar a la primera pestanya de dalt de la web de la UFI que posa FINALISTAS. L’obres i esculls el grup. Nosaltres estem a la secció de “Mejor álbum cantado en catalán“.

Salut a tots!

–Actualitzat–

Ens deixàvem un m’he catalogat, el de la Bet Martí (#79). El podeu llegir aquí, al post de cloenda de l’experiència M’he catalogat. Gràcies per les 79 històries que heu compartit amb nosaltres.

Apunta’t a la newsletter