Captura de pantalla 2013-05-23 a las 08.22.51Amics, avui una bona notícia. La Indústria Fonográfica Independiente (UFI) ens ha escollit com a finalistes amb el disc “Espècies per catalogar” a la categoria de “Mejor álbum cantado en catalán”.

Si ens voleu votar ho podeu fer des d’avui 23 de maig fins al 9 de juny. Els passos són molt senzills:

1. Cliqueu a la rodona de dalt a la dreta de la web d’UFI que diu “Registrate“.

2. Entres el teu nomcorreut’inventes un password i valides el codi de verificació.

3. Finalment ves al teu correu i clicka al link que t’han envit per a confirmar que t’has registrat correctament. Sobretot, si no has rebut cap correu d’UFI a la bústia d’entrada revisa el teu correu Brossa ( Spam). Potser el tens allí.

4. I com voto? Doncs has d’anar a la primera pestanya de dalt de la web de la UFI que posa FINALISTAS. L’obres i esculls el grup. Nosaltres estem a la secció de “Mejor álbum cantado en catalán“.

Gràcies pel vostre temps.

Els Amics

http://www.premiosdelamusicaindependiente.com/13/

Comentaris

 1. Ana

  Ohhh ja ho vaig veure ahir i se’ns falta tindreu el meu vot jejeje!! 🙂 I ara a esperar que tingueu moltissima sort!!esperem que si perque us la mereixeu! 🙂

  Ana Giménez

 2. raquel

  Bon dia nois!!!
  Primer de tot, moltes felicitats, tant de bó tingueu sort!!!
  He seguit totes les vostres instruccions (estic registrada, he rebut el correu,etc etc) i les de la web dels Ufi per fer la votació, però quan vaig a la secció Finalistes no surt cap opció per votar…em surt per escoltar Monsieur Cousteau, però la opció no…, en fi…
  Que passeu un bon dia!
  Fins aviat!

 3. Lydia (Sant Feliu de Codines)

  Ara us voto nois! Vinga un altre premi a l’estanteria!!! Per cert, per quan el tour per el nou local d’assaig? Osti tu, mira que feia temps que no us demanava res que fins i tot m’he sentit rara al fer-ho!!

 4. raquel

  Per cert, gràcies a vosaltres per tot el temps que ens dediqueu i fer-nos sentir tant propers a vosaltres, com diu la meva parella, ja sou com de la família, je je, és clar, Amics amunt, Amics avall, que sí ara aquí, que si ara allà, je je. Però ell encantat, sempre que pot m´acompanya als vostres concerts.
  Em sap molt de greu no poder-vos votar…estant registrada i tot. Només hem surt la opció Ver en lloc de Votar, com si encara no estigués activada la votació, però avui som a dia 23 i ja entra el plaç, en fi, nois, un petonàs molt fort i aviat Tenim Dret a Fer l´Animal!!!!!
  Muassss!!!!!!
  Fins aviat guapíssims!!!!

 5. Carla Serra (Amigues dels Amics)

  Ei Amics, si la web em deixa registrar-me ( perquè encara no m’ha deixat…) tindreu el meu vot 😉
  Molta sort

 6. raquel

  Oe oe oe oe!!!!
  Ja he pogut votar!!!!. Al final ho he aconseguit!!!. El requadre de votar abans no em sortia… en fi, ara ja està.
  Molta sort!!!

 7. esther-sabadell

  Jo també he pogut votar al final: primer he entrat als que he escollit…….no se, uns tal Amics de les Arts, que no se pas què deuen cantar……desprès m’he identificat (adalt a la dreta) i automàticament ja se m’ha activat un botó que deia vota…..
  A veure si ho podem aconseguir entre tots….un altre premi, carai nois, quina empremta que heu deixat !!!!!!!

Deixa un comentari