Captura de pantalla 2013-04-14 a las 22.17.11Hola hola amics, bé potser la meua història no és realment curiosa ni interessant com les que he llegit fins ara al blog, de fet no fa més d’un parell d’anys que vaig escoltar als amics per primera vegada. Amb els 14 anys ja ben tastats, un matí en plenes vacances d’estiu vaig començar a comentar amb una amiga la música que ens agradava i em va sorprendre molt d’ella que li agradaren grups en català (no se exactament perquè) va ser aleshores quan a més dels Manel va nomenar als Amics. Em sonava un nom extranyament llarg i per curiositat (i pel nom, sobretot pel nom) vaig anar directa a escoltar-los. Aquella tardor tant els Manel com Els Amics m’acompanyaven, eren la meua banda sonora. No em cansava d’ecoltar les cançons i he de dir que tinc un parell d’amics que gràcies a mi es saben cançons de carrereta; la meua companya de classe quan eixim de festa el bed&breakfast el cantem seeempre. I també un company amb qui ja el relacionem amb “L’Home que treballa fent de gos” és la seua cançò, l’heu clavat quaaasi literalment jejeje.
Per fi un octubre els Manel van aterrissar per Alcoi i aquesta amiga i jo anàrem a veure’ls però a vosaltres Amics, puuuff sabeu si ens vau costar??! I NO VENIEU. i aleshores va eixir el nou disc després de el nostre compte enrrere de dies, i les ganotes augmentaven. Però un dia la meua amiga eufòricament em va cridar per a dir-me que anaveu una nit a València i en tan sols un dia ho vam tindre apanyat per a quedar-nos allí i anar a veure-vos! En un dels laterals del teatre gairebé a l’altura del Dani! Una graaan nit, va valdre molt la pena l’espera sou genials en concert. I quan vam arribar a casa i ens vam adonar que haviem parlat amb vosaltres i a més ens haviem fet fotos , estavem que no s’ho creiem. Dani, som grans fans teues, enserio, jajaja. Ara amb les carnestoltes que he viscut aquest any m’he escoltat unes mil vegades “Carnaval” i ara cada vegada que l’escolte de nou em torna l’ambient d’aquella nit.
I encara que ja és massa precipitat volia felicitar a la meua amiga amb una cançò dels amics però txan! no en teniu ninguna d’aniversari! Així que perfavor, si en el pròxim disc tingueu un lloguet per a una cançò d’aniversari vos ho agraïria més que molt. Besots des d’ací baix gràcies per tot amics i molta sort.

Apunta’t a la newsletter